Sâmbătă, de la 12:00, la Antena Stars, Rona Hartner gătește alături de Nicolai Tand și Maria Simion. Veselă și plină de viață, așa cum s-a arătat publicului de fiecare dată, Rona Hartner va face mai multe mărturisiri inedite.

Pentru că a crescut într-o familie modernă, părinții ei au vrut să o lase să își aleagă singură religia. Zis și făcut, doar că, la 17 ani, atunci când Rona s-a botezat, a aflat că, de fapt, bunica ei o botezase pe ascuns, atunci când era mică.

Bineînțeles, după ce m-am botezat, la 17 ani, am aflat că bunica ne-a botezat pe ascuns. Și a făcut și-o petrecere. Am trăit 17 ani fără să știu că sunt botezată și gândindu-mă ce religie să-mi aleg. Bunica a zis: <<numai câinii nu se botează>>. I-a invitat la țară pe ceilalți bunici din București și ne-a botezat pe toți trei copiii”, povestește actrița amuzată sâmbătă, de la 12:00, la „Star Chef”.

Rona Hartner, actriță de meserie, a fost timp de două sezoane, concurentă la celebra emisiune ”Te cunosc de undeva” de la Antena 1, iar în prezent locuiește la Paris.