Politicienii primesc o lovitură devastatoare din partea românilor. Când nimeni nu se mai aştepa ca ceva să se mai schimbe în România şi cineva să ia atitudine, soarele răsare pentru milioane de români sătui până peste cap de învârtelile făcute de actualii politicieni. Românii îi înving pe politicieni cu propriile arme. 

Pentru că actualii „aleşi ai neamului” nu mai sunt în slujba şi interesul NEAMULUI, românii şi-au făcut partid şi prin intermediul acestui proiect vor să concedieze actuala clasă politică şi să aducă la guvernare români tineri, serioşi, competenţi şi dornici de schimbare.

Noua Românie este partidul creat de românii sătui de debandada naţională. În fiecare zi, românii se înscriu în Noua Românie, conştienţi de faptul că doar aşa putem schimba în propria ţară.

Nebunia cu pensiile speciale, criza vaccinurilor, schimbările fiscale cu povară pe angajat, dispreţul faţă de români, lipsa investiţiilor, drumurile proaste pe care suntem nevoiţi să circulăm, toate astea şi multe altele, îi determină pe români să nu mai stea pe margine şi să vină în echipa PNR.

Partidul Noua Românie este preferat de români pentru că este singurul partid din România creat de la zero, care nu are legătură cu alte partide şi singurul partid care nu acceptă membri din alte partide şi nici traseişti politici.

Prin intermediul acestui proiect, românii vor să se răzbune pe politicienii care de 27 de ani şi-au bătut joc de încrederea şi votul lor. E timpul ca românii să dea jos, tot prin vot, politicienii corupţi, pe toţi.

Cea mai simplă metodă de a scăpa ţara de politicienii corupţi este dezvoltarea PNR, convingerea românilor să se alăture în număr cât mai mare şi la parlamentare să voteze milioane de români pentru Noua Românie.

Noua Românie este singurul partid din România, independent 100%, unde cotizaţiile şi donaţiile se încasează în mod transparent, doar prin bancă.

PNR este singurul partid care are cuajul să propună un proiect de lege prin care numărul parlamentarilor se reduce cu 60%, şi implicit costurile cu funcţionarea Parlamentului se vor reduce considerabil. Noua Românie va iniţia un proiect de lege pentru anularea pensiilor speciala tuturor politicienilor şi primarilor. Se va introduce principiul contributivităţii tuturor categoriilor socio-profesionale.

În plus, pentru că sistenul de justiţie nu funcţionează, PNR propune legi pentru reformarea reală a legilor din domeniul justiţiei şi implicit legea răspunderii magistraţilor. Toţi magistraţii care comit erori judiciare cu sau fără intenţie, trebuie să plătească.

Toţi cei care vor să se alăture PNR trebuie să aibă minim 18 ani, să nu fi fost înscris în alt partid în ultimii 7 ani, să achite cotizaţia anuală de 60 lei şi să îşi dorească să se implice în proiect, în limita timpului disponibil, pentru a-l dezvolta.

Pe site-ul oficial al Noua Românie puteți citi Statul și Programul Politic, www.partidulnouaromanie.ro.

Dacă și tu vrei să te răzbuni pe politicieni și dorești o schimbare reală, înscrie-te în Noua Românie.

Urmărește pe facebook activitatea Noua Românie.