Românii se răzbună crunt pe politicieni. Iată ce le-au pregătit aleşilor neamului!

Românii se răzbună crunt pe politicieni. Iată ce le-au pregătit aleşilor neamului!
loading...

Politicienii primesc o lovitură devastatoare din partea românilor. Când nimeni nu se mai aştepa ca ceva să se mai schimbe în România şi cineva să ia atitudine, soarele răsare pentru milioane de români sătui până peste cap de învârtelile făcute de actualii politicieni. Românii îi înving pe politicieni cu propriile arme. 

Pentru că actualii „aleşi ai neamului” nu mai sunt în slujba şi interesul NEAMULUI, românii şi-au făcut partid şi prin intermediul acestui proiect vor să concedieze actuala clasă politică şi să aducă la guvernare români tineri, serioşi, competenţi şi dornici de schimbare.

Noua Românie este partidul creat de românii sătui de debandada naţională. În fiecare zi, românii se înscriu în Noua Românie, conştienţi de faptul că doar aşa putem schimba în propria ţară.

Nebunia cu pensiile speciale, criza vaccinurilor, schimbările fiscale cu povară pe angajat, dispreţul faţă de români, lipsa investiţiilor, drumurile proaste pe care suntem nevoiţi să circulăm, toate astea şi multe altele, îi determină pe români să nu mai stea pe margine şi să vină în echipa PNR.

Partidul Noua Românie este preferat de români pentru că este singurul partid din România creat de la zero, care nu are legătură cu alte partide şi singurul partid care nu acceptă membri din alte partide şi nici traseişti politici.

Prin intermediul acestui proiect, românii vor să se răzbune pe politicienii care de 27 de ani şi-au bătut joc de încrederea şi votul lor. E timpul ca românii să dea jos, tot prin vot, politicienii corupţi, pe toţi.

Cea mai simplă metodă de a scăpa ţara de politicienii corupţi este dezvoltarea PNR, convingerea românilor să se alăture în număr cât mai mare şi la parlamentare să voteze milioane de români pentru Noua Românie.

Noua Românie este singurul partid din România, independent 100%, unde cotizaţiile şi donaţiile se încasează în mod transparent, doar prin bancă.

PNR este singurul partid care are cuajul să propună un proiect de lege prin care numărul parlamentarilor se reduce cu 60%, şi implicit costurile cu funcţionarea Parlamentului se vor reduce considerabil. Noua Românie va iniţia un proiect de lege pentru anularea pensiilor speciala tuturor politicienilor şi primarilor. Se va introduce principiul contributivităţii tuturor categoriilor socio-profesionale.

În plus, pentru că sistenul de justiţie nu funcţionează, PNR propune legi pentru reformarea reală a legilor din domeniul justiţiei şi implicit legea răspunderii magistraţilor. Toţi magistraţii care comit erori judiciare cu sau fără intenţie, trebuie să plătească.

Toţi cei care vor să se alăture PNR trebuie să aibă minim 18 ani, să nu fi fost înscris în alt partid în ultimii 7 ani, să achite cotizaţia anuală de 60 lei şi să îşi dorească să se implice în proiect, în limita timpului disponibil, pentru a-l dezvolta.

Pe site-ul oficial al Noua Românie puteți citi Statul și Programul Politic, www.partidulnouaromanie.ro.

Dacă și tu vrei să te răzbuni pe politicieni și dorești o schimbare reală, înscrie-te în Noua Românie.

Urmărește pe facebook activitatea Noua Românie.

Categorii: ȘTIRI

Autor

recentNEWS.ro

Puteți contacta redacția site-ului de știri www.recentnews.ro pentru sugestii, ponturi, comentarii, păreri, sau drepturi la replică, la adresa office@recentnews.ro

Comentarii

 1. GeoB
  GeoB 5 august, 2017, 19:40

  Ma scuzati ca intervin,dar nu cred pana nu vad.Daca vad ca este asa,sunt de-al vostru,pentru ca m-am scarbit.

  Reply this comment
 2. Constantin
  Constantin 5 august, 2017, 20:59

  Toti ROMANII trebuie sa sustina si sa voteze PNR = PARTIDUL NOUA ROMANIE…care trebuie sa aiba un program sustenabil si in folosul cetateanului…!!!

  Reply this comment
 3. Jean Mardare
  Jean Mardare 5 august, 2017, 22:13

  In sfarsit!

  Reply this comment
 4. Jean Mardare
  Jean Mardare 5 august, 2017, 23:47

  ASTA GANDESTE FOARTE MULT, DAR SI SALAR CA LUMEA ARE!!!

  Reply this comment
 5. NINI
  NINI 6 august, 2017, 08:28

  ATENTIE LA INFILTRATI ! VOR VENI MULTI.

  Reply this comment
 6. Gabriel Marinescu
  Gabriel Marinescu 6 august, 2017, 09:38

  Va bucurati prea devreme!Acesti mafioti au la indemana cea mai simpla metoda de a sabota orice amenintare din partea unei astfel de formatiuni politice asa cum s-a vazut si in cazul partidului infiintat de Nicusor Dan:infiltreaza si din interior il”sapa”sau si-l aservesc!Cu mafiotii astia nu poate functiona decat o organizare pe celule mici cat mai multe care sa se sustina una pe alta si sa actioneze semiindependent asemeni legionarilor sau”Mainii negre”din Serbia desi si aceste organizatii au fost si ele infiltrate si manipulate in cele din urma de spionii rusilor!

  Reply this comment
 7. tutu gelu
  tutu gelu 6 august, 2017, 18:32

  daca este adevarat ce scrie aici sunt de acord sa ma inscriu in acest partid
  sunt din Constanta va rog sa imi spuneti unde si cum sa contactez acest partid ?

  Reply this comment
 8. Petru
  Petru 6 august, 2017, 22:20

  Dupa vremuri multi durara peste Dunare vre-un pod…, dar tot istoria ne spune ca au mai fost „viteji” care au intrat in politica cu surle si trambiti si au iesit pe usa din dos (PP_DD, Partidul noua dreapta, etc) sau mai pierd putin timpul prin zona politica foarte aproape de usa pe care scrie EXIT (USR). Faptul ca acum striga sus si tare ca sunt singurul partid care …., nu inseamna nici ca ei ar crede asta nici ca se va intampla ci doar ca au nevoie de masa electorala. Noroc ca 10 % din electorat nu prea mai crede in minuni, iar pe ceilalti nu-i intereseaza politica. Pe astfel de articole ar trebui pusa sigla „P” ca sa se vada ca este articol publicitar

  Reply this comment
 9. Dulaul
  Dulaul 9 august, 2017, 20:17

  Vezi sa nu!

  Reply this comment
 10. Dulaul
  Dulaul 9 august, 2017, 20:18

  Chiar asa?!

  Reply this comment
 11. Vasile
  Vasile 12 august, 2017, 11:55

  Apa de ploaie,Romanii au nevoie de unul ca un fost si mult iubit presedinte din istoria Turciei.

  Reply this comment

Scrie un comentariu

<