În sfârşit românii s-au trezit! Sătui să fie umiliţi de politicieni, un grup de români curajoşi au pus bazele unui partid adresat milioanelor de români care nu se mai simt reprezentaţi de actuala clasă politică. 

Noua Românie este partidul fondat de românii care nu au mai făcut politică, partidul a fost creat pentru toţi românii care vor o schimbare în România. Dacă ai minim 18 ani şi nu mai vrei să stai de-o parte şi să asişti neputincios la ce se întâmplă în ţară, dacă vrei să te implici pentru a produce o schimbare, acum este momentul să treci la treabă.

Schimbare fără implicare nu există nicăieri în lume. Schimbarea reală şi în folosul românilor nu o vor face actualii politicieni, este de părere fondatorul PNR.

Noua Românie s-a născut ca o formă de revoltă la actuala clasă politică. PNR este partidul milioanelor de români care nu mai vor să gireze prin votul lor actualii politicieni. PNR este şansa prin care noi românii producem schimbarea pe care ne-o dorim. PNR este partidul creat de români pentru români. Fiecare după putinţă, pricepere şi timpul disponibil, este invitat să se alăture PNR pentru ca împreună să-l creştem şi împreună să schimbăm România. Dacă credem că actualii politicieni care de 27 de ani îşi bat joc de noi în toate felurile, ne fură non stop, vând tot ce e mai de rpeţ prin ţară, vor face ceva bun pentru noi toţi, ne înşelăm amarnic. Noi, milioanele de români i-am pus acolo la cârma ţării şi tot noi, milioanele de români, prin vot democratic să-i dăm joc pentru că nu mai merită nici praf în ochi pentru tot ceea ce ne-au făcut de la Revoluţie încoace. Români hai să ne unim forţele în cadrul PNR şi să le arătăm lor, politicienilor că ne-am trezit la realitate şi că nu le mai eprmitem să ne calce în picioare şi să îşi bată joc de noi. Gata cu umilinţa, să înceapă marea schimbare”, a declarat Sebastian Popescu, Preşedintele PNR.

Poţi să te alături echipei Noua Românie doar dacă ai minim 18 ani şi dacă nu ai mai fost în alt partid în ultimii şapte ani şi dacă eşti de acord să plăteşti cotizaţia anuală de 60 lei. Nu se acceptă traseiştii politici şi nici cei care au deţinut sau deţin funcţii de conducere în Guvern, Parlament, Prefecturi, Primării, instituţii guvernamentale.

Înscrie-te în Noua Românie și ia parte la adevărata schimbare a țării.   

PNR are în prezent 29 de Organizaţii Locale dintre care patru sunt în Diaspora: Marea Britanie, Spania, Italia şi Germania. Până la finalul anului se vor înfiinţa Organizaţii în toate judeţele ţării dar şi în Franţa, Belgia, SUA şi Austria. Până acum, peste 6000 de români au răspuns apelului de înscriere în Noua Românie.

Pe site-ul oficial al Noua Românie puteți citi Statul și Programul Politic, www.partidulnouaromanie.ro.

Urmărește pe facebook activitatea Noua Românie.

Precizare importantă: PNR nu are nicio legătură cu Ponta, Dragnea, PNL, PSD, Daniel Constantin sau alt politician sau partid politic nou sau vechi.