Cel de-al cincilea sezon X Factor are cel mai mare juriu din România! Telespectatorii Antena 1 sunt cei care, alături de jurații Horia Brenciu, Delia și Ștefan Bănică, au un cuvânt greu de spus în privința concurenților.

Anul acesta, pentru a trece de etapa audițiilor cu juriul, concurenții trebuie să obțină trei „DA”. Dintre aceștia, telespectatorii își pot vota în fiecare săptămână favoriții, astfel că cel care adună cele mai multe voturi ajunge direct în prima gală live și se salvează de Bootcamp.

Votul se va face cu ajutorul unei aplicații speciale, X Factor Romania, care poate fi descărcată gratuit din magazinul de aplicații al telefonului.

Publicul are la dispoziție 24 de ore să își voteze concurentul preferat care a primit trei „DA” și pe care vrea să-l vadă în galele live.

Mai mult decât atât, aplicația oferă conținut extra despre show, de la știri, video și fotografii, poate fi utlizată pentru a trimite mesaje concurenților și juraților sau pentru a distribui pe Facebook articole și fotografii cu concurenții preferați.

Aplicația X Factor Romania poate fi folosită pe IOS și Android.