Ion Țiriac își deschide gratuit, porțile, pentru românii care vor să-i vadă colecția de mașini. 

Țiriac Collection, unica galerie auto și moto privată deschisă publicului din România, anunță participarea în programul Noaptea Muzeelor, ediția 2022, alăturându-se astfel celor peste 200 de muzee, galerii, grădini de artă şi centre culturale care își așteaptă publicul în noaptea de 14 mai.

În ziua de sâmbătă, 14 mai, galeria va funcționa în mod normal în intervalul orar 10:00-17:00, acestuia adăugându-se intervalul 17:00 – 22:00 (ultima intrare), când accesul publicului se va realiza gratuit, ca parte a programului Noaptea Muzeelor.

În a doua zi a weekendului, cu ocazia Zilei Internaționale a Familiei sărbătorită anual în data de 15 mai, Țiriac Collection organizează o experiență aparte pentru vizitatorii care vor trece pragul galeriei, oferind sesiuni foto de familie exclusiv, la bordul grafic aferent unor exponate din galerie.

Duminică, 15 mai, galeria Țiriac Collection va funcționa în intervalul orar 12:00-19:00.

Evenimentele reprezintă o oportunitate inedită pentru pasionații domeniului auto și nu numai, de a viziona galeria ce reunește colecția de automobile și motociclete a domnului Ion Țiriac, integrând peste 170 de modele definitorii pentru industria auto, de la momentele sale incipiente și până în prezent, inclusiv unități care au aparținut unor mari personalități, ediții din serii limitate și  mașini super-performante ce evidențiază cele mai recente tendințe în materie de tehnologie auto.

Țiriac Collection dispune de o aplicație proprie pentru smartphone, Tiriac Collection Mobile App, accesibilă în sistemele de operare Android și iOS. Aceasta poate fi descărcată gratuit de la adresa app.tiriaccollection.ro.