Ploaia strică planurile organizatorilor la turneul din China, unde Simona Halep este calificată în două finale. Întrucât ploaia nu se opreşte, organizatorii au mutat meciurile într-o sală. Însă meciurile nu vor fi televizate şi astfel că românii nu vor putea vedea meciurile Simonei Halep şi ale Irinei Begu.

Veşti proaste pentru fanii tenisului din România. Din cauza prognozei meteo, organizatorii turneului de la Shenzhen au luat decizia de a muta în sală finalele de la simplu și de la dublu.

Halep trebuia să joace de la ora 8 ora României, finala cu Katerina Siniakova, iar de la ora 10.30 finala de dublu alături de Irina Begu, contra perechii Katerina Siniakova / Barbora Krejcikova.

După mai multe amânări, organizatorii au luat decizia de a muta meciurile în sală, unde din păcate nu sunt condiţii care să permită instalarea echipamentului tv pentru a putea filma meciurile.

Potrivit digisport.ro, sala este la o distanță destul de mare de terenul unde s-a jucat până acum și nu are nici tribune, astfel că cele două finale nu vor avea nici spectatori.

Finala de simplu dintre Halep şi Siniakova este programată să înceapă la ora 12.00, ora României.