Diaspora ia atitudine față de situația actuală din țară și anunță că 2016 este anul marii schimbări. Românii care muncesc peste tot în lume vor să vină acasă, vor să construiască o Nouă Românie.

Sătui să vadă cum actuala clasă politică continuă să jefuiască și batjocorească țara și pe cetățenii ei, românii din Diaspora au pornit marea schimbare.

După ce s-au convins că Iohannis nu va face nimic pentru ei și că doar el și cu PNL ”Și-au luat Țara Înapoi”, românii din Diaspora construiesc în România, cu ajutorul unui grup de tineri, un proiect curat și ambițios care va da naștere în 2016 la o Nouă Românie.

Patru tineri care nu au mai făcut politică, sătui de ce se petrece în ultimii 25 de ani în România, au avut curajul nebun să înființeze un partid curat de la zero, fără traseiști politici și să atragă în acest proiect, în special tinerii care vor cu adevărat o nouă schimbare.

La auzul veștii, românii din Diaspora au dat năvală și se înscriu zilnic în noul partid cu speranța că de astă dată nu le va mai fi înșelată încrederea și că este ceea ce de 25 de ani tot așteaptă, un partid care să îi reprezinte, să le rezolve problemele și să conducă România pentru ei, nu pentru alții.

Diaspora spune clar și răspicat că nu mai are încredere în actuala clasă politică și nici în Klaus Iohannis care i-a dezamăgit crunt. Acum, românii din Diaspora își îndreaptă privirea și își pun speranțele în acest nou proiect curat format de tineri care nu au mai făcut politică.

Principalul motiv pentru care românii din Diaspora se alătură masiv noului proiect este tocmai faptul că e forma din tineri neafiliați politic și că nu se acceptă în partid traseiști politici.

Partidul Noua Românie s-a lansat pe 1 septembrie 2015 și în doar o lună, sute de români din țară și afară, s-au înscris. În medie, un român se înscrie în fiecare oră în Noua Românie.

De la studenți, muncitori în construcții, amenajări interioare, șoferi, menajere, secretare sau antreprenori, toți aflați în afara granițelor țării, s-au înscris în PNR pentru că spun la unison că s-au săturat să triască printre străini, s-au săturat să nu facă nimic pentru țara lor. Vor schimbarea reală, vor fapte, nu discuții și promisiuni sterile, vor o țară ca afară și asta în 2016, când PNR va intra în Parlamentul României și va începe curățarea țării de sus, din vârful piramidei.

Diaspora e pregătită ca la alegerile parlamentare din noiembrie 2016 să producă marea lovitură cu Noua Românie, la fel cum s-a întâmplat în 2014 cu Iohannis. Însă de astă dată au garanția că nu vor mai fi înșelați, și asta pentru că de astă dată ei sunt parte din acest proiect. Ei au puterea de decizie cot la cot cu românii din țară. Împreună dezvoltă acest proiect politic și împreună produc schimbarea reală. Se înscriu, se implică și decid pentru ei, pentru România.