Schimbarea vine din Diaspora. Milioanele de români care au fost nevoiți să plece din țară pentru un trai mai bun peste hotare, sunt cu gândul tot la România. Pe lângă sutele de milioane de euro trimise anual în țară, românii pun umărul și la schimbarea clasei politice. Sătui de minciunile și faptele de corupție ale actualei clase politice, românii din Diaspora se înscriu în număr din ce în ce mai mare în partidul fenomen care calcă pe urmele Mișcării de 5 Stele din Italia.

Românii din Diaspora vor o Nouă Românie, așa că trec de la vorbe goale la fapte reale. Se înscriu masiv în Partidul Noua Românie pentru că își doresc să revină acasă, să muncească și să trăiască pe meleaguri natale alături de familie.

Pentru că nu mai au încredere în actualii politicieni și nu mai vor să-i crediteze cu votul lor, românii din Diaspora se alătură echipei PNR pentru a ajuta tinerii din Noua Românie să dezvolte proiectul și să schimbe actuala clasă politică.

În ultimele luni, Noua Românie a înființat Organizații Locale în Marea Britanie, Spania, Italia și Germania. Urmând ca în câteva luni să se înființeze Organizații ale Noua Românie și în Austria, Belgia, Franța și Canada. În România, PNR are deja înființate 19 Organizații Locale.

Noua Românie a fost fondată în 17 iunie 2015, de Sebastian Popescu, Cosmin Grancea, Dan Truția și Cristian Drăghiceanu. Sebastian Popescu, în vârstă de 35 de ani, de profesie medic veterinar a fost reales președinte al PNR în 22 ianuarie 2017, pentru un mandat de patru ani.

Noua Românie este singurul partid din România înființat de la zero, fără să se rupă din alt partid, și singura formațiune politică din țară care nu acceptă traseiști politici.

Toți românii care doresc cu adevărat schimbarea în țară și înlocuirea actualei clase politice cu tineri politicieni cu altă mentalitate și bine pregătiți, sunt îndemnați să se alăture echipei PNR și să ajute la dezvoltarea Noua Românie pentru ca prin intermediul acestui proiect să se schimbe lucrurile în bine în România.

Noua Românie se bucură de susținerea Mișcării de 5 Stele, partidul fenomen din Italia.

Românii care doresc să devină membri în Noua Românie o pot face dacă au minim 18 ani și dacă nu au mai fost membri în alt partid în ultimii 7 ani. PNR nu acceptă traseiști politici și nici cei care vin pentru interese personale.

PNR este cel mai modern partid din România. Înscrierea se face doar online pe site-ul oficial, iar cotizația în cuantum de 60 lei pe an, se achită doar prin bancă, o dovadă de transparență totală.

Dacă vrei să te înscrii în Partidul Noua Românie, poți completa AICI formularul online.

Află mai multe despre Noua Românie citind Statutul și Programul Politic pe site-ul oficial www.partidulnouaromanie.ro.

Urmărește pe facebook activitatea zilnică a Noua Românie. Fii parte a schimbării care se produce în România sub ochii tăi!