Românii care nu mai acceptă să fie conduşi de actuala clasă politică, coruptă şi nereformată, sunt chemaţi să se unească în noul proiect fondat de tinerii care nu au mai făcut politică. Români, uniţi-vă pentru a reuşi schimbarea în toată ţara. Români treziţi-vă acum, până nu e prea târziu. 

PNR, singurul partid din România creat de la zero şi care nu acceptă traseişti politici în rândurile sale, cheamă românii la implicare. În timp ce PSD se încaieră pe ciolan şi pregătesc pe şest vânzarea Hidroelectrica, iar PNL doarme-n papuci şi nu face niciun fel de opoziţie, PNR mobilizează românii dornici de schimbare, să-i scoată din lentoare şi să treacă la implicare.

Doar cu o nouă generaţie de poltiiceni România se poate îndrepta. Românii care au cei şapte ani de acasă, care nu se tem de schimbare şi îşi doresc cu ardoare dreptate în ţară, sunt chemaţi să se înscrie în Noua Românie.

PSD a câştigat alegerile promiţând salarii mai mari, pensii recalculate, taxe tăiate, legile justiţiei. Acum după 10 luni de Guvernare, PSD a mărit salariile doar demnitarilor, legea pensiilor se amână, iar legile justiţiei sunt plimbate de la un decident la altul. Concluzia este că doar promit şi fac nimic pentru români.

Aşadar este nevoie de o mare schimbare. Gata, 27 de ani de aşteptare ajung. 

Toţi românii care au vârsta minimă de 18 ani, şi care nu au mai fost în alt partid în ultimii 7 ani, care s-au săturat să fie umiliţi de politicieni, sunt invitaţi să se înscrie în PNR.

Noua Românie vrea să formeze o nouă generaţie de politicieni pe care să-i propună românilor în alegeri cu scopul de a conduce democratic, modern şi în favoarea românilor.

PNR a trimis la Parlament amendamente prin care cere reducerea numărului senatorilor şi deputaţilor la 215, desfiinţarea pensiilor speciale, eliminarea pragului electoral şi al semnăturilor de susţinere şi alocarea mandatelor în baza votului proporţional.

PNR are în prezent 29 de Organizaţii Locale dintre care patru sunt în Diaspora: Marea Britanie, Spania, Italia şi Germania. Până la finalul anului se vor mai înfiinţa Organizaţii şi în Franţa, Belgia şi Austria.

PNR este cel mai modern partid din România. Înscrierea se face doar online pe site-ul oficial, iar cotizația anuală de 60 lei  se achită doar prin bancă, o dovadă de transparență totală.

Înscrie-te în Noua Românie și ia parte la adevărata schimbare a țării.   

Pe site-ul oficial al Noua Românie puteți citi Statul și Programul Politic, www.partidulnouaromanie.ro.

Urmărește pe facebook activitatea Noua Românie.