România, umilită de Angola în primul meci la handbal feminin la Olimpiada de la Rio

România, umilită de Angola în primul meci la handbal feminin la Olimpiada de la Rio
loading...

Echipa națională de handbal feminin a României a fost bătută măr sâmbătă, de Angola în primul meci de la Olimpiada din Brazilia. După umilința cu africancele, tricolorele vor da piept cu țara gazdă.

Echipa antrenată de Tomas Ryde a pierdut în mod scandalos partida cu Angola din Grupa A, scor 23-19.

Tricolorele au avut o evoluție mai mult decât penibilă, s-au întrecut în ratări și au pierdut partida în fața celei mai modeste adversare din grupă.

Româncele au marcat primul gol abia după 10 minute de joc când erau conduse cu 3-0. Egalarea au obținut-o în minutul 14-, scor 4-4, dar au intrat la pauză conduse cu două goluri, scor 11-9.

Repriza a doua a fost și mai catastrofală: Tricolorele au încheiat în genunchi o partidă în care africancele le-au predat lecția de handbal: 23-19.

Luni, România dă piept cu puternica echipă a Braziliei, fostă campioană mondială care sâmbătă a învins Norvegia, scor 31-28, iar Spania a întrecut Muntenegru cu 25-19.

Luni, Spania joacă cu Norvegia și Angola cu Muntenegru. Primele patru clasate în grupa A se califică în sferturile de finală.

Categorii: SPORT

Autor

Recent NEWS

Puteți contacta redacția site-ului de știri www.recentnews.ro pentru sugestii, ponturi, comentarii, păreri, sau drepturi la replică, la adresa office@recentnews.ro