România, meci catastrofal cu Danemarca. Tricolorele au ratat calificarea în semifinale

România, meci catastrofal cu Danemarca. Tricolorele au ratat calificarea în semifinale
loading...

România a jucat execrabil, miercuri seară în partida cu Danemarca și tricolorele au ratat calificarea în semifinalele campionatului european de handbal feminin din Suedia.

Româncele și-au bătut joc de toată munca depusă până azi la europeanul suedez. S-au înecat ca țiganul la mal în pur stil românesc. Au greșit ca o echipă de amatoare și și-au tăiat singure șansa de a merge în semifinale.

Româncele au făcut foarte multe greșeli atât în atac cât și în apărare, au pierdut foarte ușor mingi și au ratat nepermis de mult. La pauză, România era condusă cu 12-10.

Debutul reprizei a doua le-a găsit pe românce total debusolate, au încasat gol după gol și danezele s-au desprins la 6 goluri diferență în minutul 42.

Cristina Neagu nu a fost deloc în formă, golgheterul competiției a ratat pe bandă rulantă din toate pozițiile.

Tricolorele nu au reușit să se trezească la viață și au pierdut meciul cu 17-21 și au ratat calificarea în semifinalele europeanului. Era de ajuns un egal cu Danemarca și tricolorele se calificau în semifinale.

România a reușit la europeanul din Suedia, patru victorii cu Rusia, Croația, Ungaria și Cehia și două înfrângeri: Norvegia și Danemarca.

Categorii: SPORT

Autor

recentNEWS.ro

Puteți contacta redacția site-ului de știri www.recentnews.ro pentru sugestii, ponturi, comentarii, păreri, sau drepturi la replică, la adresa office@recentnews.ro

Scrie un comentariu

<

2 + 12 =