TVR 2 va transmite în direct din Sala Sporturilor “Transilvania” din Sibiu, meciurile de tenis din Cupa Davis, disputate de România și Israel, contând pentru turul 1 al grupei I valorice a zonei Europa-Africa.

În perioada 6-8 martie, TVR 2 şi TVR HD vor transmite în direct de la Sibiu întâlnirea dintre echipele masculine România – Israel din cadrul Cupei Davis, contând pentru turul 1 al grupei I valorice a zonei Europa-Africa.

Peste 14 ore de transmisiuni, pe parcursul a trei zile, vor conecta iubitorii de tenis cu Sala Sporturilor “Transilvania” din Sibiu

Adrian Ungur, Marius Copil, Horia Tecău şi Florin Mergea vor juca pe zgura de la Sibiu, în Cupa Davis, în prezența Președintelui României, Klaus Iohannis.

Echipa Israelului va fi formată din jucătoii Dudi Sela, Bar Tzuf Botzer, Edan Leshem, Jonathan Erlich, conduşi de pe bancă de căpitanul Eyal Ran.

În faza următoare a Cupei Davis, România va întâlni Slovacia sau Slovenia, în funcţie de rezultatele celor două confruntări.

România şi Israel s-au mai întâlnit până acum de 3 ori (1962, 1969, 1971), echipa tricoloră câştigând de fiecare dată partidele.

Telespectatorii Televiziunii Române pot urmări partidele în direct după următorul program:

Vineri, 6 martie, de la ora 12.40 – două partide de simplu
Sâmbătă, 7 martie, de la ora 15.00 – partida de dublu
Duminică, 8 martie, de la ora 13.00 – două partide de simplu
Comentariul va fi asigurat de Daniel Chican şi Cristian Mîndru.