Românii sunt la un pas de a vedea doar de la tv, și Campionatul European din 2016. Tricolorii au remizat și cu Grecia și își complică singuri soarta calificării la Euro 2016.

Dezamăgire cruntă. Elevii lui Anghel Iordnăescu nu sunt în stare să mai marcheze deloc în preliminariile Campionatului European de Fotbal din 2016.

Românii nu au fost în stare să marcheze gol nici pe teren propriu deși au avut de partea lor, 20,000 de spectatori pe Național Arena din București.

România a remizat cu Grecia, scor 0-0 și riscă să scape pe ultima sută de metri, calificarea la turneul european de fotbal din 2016.

Selecţionerul Greciei, Kostas Tsanas, a reușit să obțină un punct de aur în partida cu România bifând astfel obiectivul prin deplasarea la București.

Răzvan Raț, căpitanul naționalei s-a declarat dezamăgit și de acest rezultat cu Grecia: Gust amar pentru că nu am reușit să obținem din aceste două meciuri doar două puncte. Calificarea se putea obține azi. Grecia a fost o echipă mai valoroasă decât Ungaria. Am avut ocazii dar nu am reușit să le fructificăm. Nici nu vreau să mă gândesc la asta(la ratarea calificării). Nici nu concep…

Și Anghel Iordănescu s-a declarat dezamăgit de egalul cu Grecia: Cu toții ne-am dorit să câștigăm, din nefericire am terminat iar la egalitate. Am încercat să jucăm în atac, am încercat să construim,din nefeicire nu am avut claritate la finalizare. Una peste alta, acest rezultat nu ne mulțumește. Din păcate spun că nu am reușit să înscriem pentru că nu avem claritate și nu avem foță ofensivă. 

După partida cu Grecia, România are 16 puncte, fiind pe locul doi în Grupa F, pe locul unu se află Irlanda cu 17 puncte, iar Ungaria e pe trei cu 13 puncte.