Prima Farmacie de detegent din lume a fost lansată în România în plină pandemie. După ani de muncă, cercetare şi multă pasiune, a fost creat primul detergent perfect ca la farmacie, sută la sută românesc. 

După ani de muncă şi chin prin Italia, cu banii adunaţi, Ramona și Laurențiu Ungureanu, dorind să construiască ceva durabil în propria lor ţară, au pornit un proiect la Băileşti, în localitatea celebrului şi inegalabilului actor Amza Pelea. Şi-au dorit să producă un detergent unic şi au reuşit. Aveau fabrica, aveau produsul, nu aveau însă piaţa de desfacere şi nici „reclama” care să le asigure succesul.

Însă Ramona Ungureanu a aflat de povestea de succes a lui Ilie Pană cu Laboratorul de şosete, l-a contactat i-a spus de proiectul lor şi aşa a luat naştere Farmacia de Detergent.

Această colaborate între soţii Ungureanu şi Ilie Pană au făcut posibil un lucru unic în România. Detergentul este livrat direct din fabrică, către toţi românii, fără intermediari.

Cu ce e acest detergent diferit şi special faţă de alte produse de pe piaţă?

Detergentul este rezultatul anilor de dedicare, cu pasiune, în care au găsit cea mai bună rețetă de detergent înlocund clorul cu un ingredient miraculos: bicarbonatul de sodiu.

„Ne-am pus întrebarea de cum putem să facem cel mai bun detergent pentru familiile noastre. Am simțit nevoia de a înlocui Clorul din detergent ca și element de igienizare. Am căutat un alt ingredient care să fie cel puțin la fel de eficient, însă mai prietenos cu organismul uman și mediul înconjurător. Inspirați de înaintașii noștri, ne-am orientat spre Bicarbonatul de Sodiu. Nu am putut rămâne indiferenți la multitudinea de întrebuințări și beneficii ale acestui ingredient aproape miraculos„, potrivit Farmaciei de detergent.

Conform Cărții Roșii ”Nomenclatura chimiei anorganice” (1977), Bicarbonatul de Sodiu, printre multe alte beneficii: reduce mirosul de transpirație, albește, dezodorizează, îndepărtează petele de grăsime, cafea și ceai de pe haine și țesături, reglează PH-ul apei.

Farmacia de detergent îşi propune să furnizeze românilor „cea mai sinceră marcă de detergent din România și misiunea noastră este să îngrijim hainele tuturor Românilor cu detergentul perfect la prețul corect”.

Farmacia de detergent dezvăluie dar nu în totalitate, reţeta de succes: bază secretă + săpun vegetal de cocos + colorant alimentar + parfum superb + bicarbonat de sodiu.

Ilie Pană spune că: Reteta ca la Farmacia de Detergent nu exista nicaieri in Romania!!! Avem misiunea sa ajungem detergentul #1 al Romanilor. Pare greu de crezut ca un detergent facut de Romani pentru Romani poate sa ajunga acolo, mai ales ca suntem onorati sa le avem ca si competitoare pe unele dintre cele mai mari companii ale Lumii. Dar veti vedea, veti incerca si va veti convinge. Mai este mult de munca, dar locul #1 ne este rezervat in cativa ani! 😵

Şi tindem să-l crdem căci însă-şi Alteţa Sa Regală, Nicolae al României a călcat pe 10 mai 2021, pragul celebrei Farmacii de detergent, mărturisind că soacra lui foloseşte deja detergentul produs la Băileşti.

Farmacia de detergent este despre vise, speranţe, muncă şi împlinire, despre o idee românească care a prins contur şi care îşi propune să cureţe toată murdăria din România.