A apărut un candidat surpriză care doreşte să-i ia locul lui Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni. Nu este nici omul „sistemului”, nu provine din rândurile politicienilor corupţi, ci provine din rândurile celor mulţi, sătui de actuala clasă politică care nu face nimic pentru cetăţeni.

A fost desemnat oficial, primul candidat la Preşedinţia României. Nu este încă cunoscut românilor, dar toţi cei care s-au săturat de actualii politicieni şi vor cu adevărat altceva, acum au ocazia să decidă.

Tânărul român care doreşte să îi îa locul lui Iohannis la Cotroceni are doar 36 de ani, este de profesie doctor medic veterinar, nu a lucrat nicio secundă la stat, a activat doar în mediul privat.

Sebastian Popescu este tânărul român care ar putea deveni în 2019, cel mai tânăr Preşedinte din istoria României. Decizia stă în mâinile celor peste 18 milioane de români cu drept de vot care anul viitor îşi vor alege noul Preşedinte pentru următorii cinci ani.

Încă din 2015, Sebastian Popescu a decis să iasă din rând, să renunţe la concedii şi timp liber şi să se dedice unui ţel, acela de a încerca să schimbe ceva în ţara sa. Aşa a apărut proiectul Noua Românie, lansat în 2015 alături de trei tineri care au avut curajul de a porni la drum alături de tânărul medic veterinar.

Pe 17 iunie, Sebastian Popescu a fost desemnat oficial, de către Adunarea Generală a PNR, drept candidatul Noua Românie la alegerile prezidenţiale din anul 2019. Sebastian Popescu a devenit astfel primul candidat oficial în cursa prezidenţială. La 7 zile după acest anunţ, Iohannis a anunţat şi el că intră în cursa prezidenţială pentru un nou mandat.

Însă, pe lângă candidaţii tradiţionali, Sebastian Popescu face notă discordantă, vine cu altceva, cu un aer tineresc, proaspăt, vine ca o alternativă pe care românii să o aleagă.

În ciuda vârstei, Sebastian Popescu a dovedit atât colegilor săi din Noua Românie cât şi celor care l-au cunoscut, că are capacitatea şi maturitatea de a fi un lider, de a coordona echipe şi de a mobiliza oamenii pentru a-l urma în proiectul prin care îşi propune să schimbe din temelii România în următorii ani.sebastian popescu - pnr

Sebastian Popescu este un luptător care crede că rezultatele apar doar atunci când ai curajul să ieşi din rând, să te implici, să munceşti enorm şi să crezi în tine până la capăt, chiar şi atunci când nimeni nu îţi dă vreo şansă.

Dacă românii vor dori cu adevărat schimbarea, în anul 2019 au şansa să o producă chiar ei, doar să vrea!

Dacă vrei să tealături echipei Noua Românie şi să faci parte din echipa de campanie a lui Sebastian Popescu, te poţi înscrie pe site-ul oficial al PNR şi să devii membru al celui mai modern, inovator şi transparent proiect politic din România.

Pe site-ul oficial al Noua Românie puteți citi Statutul și Programul Politic, www.partidulnouaromanie.ro.

Înscrie-te în Noua Românie și ia parte la adevărata schimbare a țării.   

Urmărește pe facebook activitatea Noua Românie.