România a reuşit o victorie uriaşă la europenele de handbal. A zdrobit Norvegia!

România a reuşit o victorie uriaşă la europenele de handbal. A zdrobit Norvegia!
loading...

România a învins miercuri seară, puternica echipă a Norvegiei, în ultimul meci din Grupa D a Campionatului European de Handbal feminin din Franţa.

Parcurs perfect pentru tricolore la europenele din Franţa. Au reuşti trei victorii din trei şi merg în Grupa Principală cu maxim de puncte, după ce miercuri seară au răpus Norvegia cu un scor incredibil, 31-23.

Nordicele au fost zdrobite de echipa României, condusă de Cristina Neagu care a fost din nou la un nivel extraordinar, secondată de revelația serii, Laura Chiper. Extrema dreaptă a marcat 4 goluri din primele 4 tentative!

România merge în grupa principală cu 4 puncte, la fel ca Olanda şi primul meci îl va juca pe 9 decembrie cu portocala mecanică.

Germania și Ungaria merg cu două, în timp ce Norvegia și Spania cu niciunul. Primele două formații din grupă se califică în semifinalele competiției.

Programul României din grupa principală:
România – Olanda – 9 decembrie, ora 19:00
România – Spania – 11 decembrie, 19:00
România – Ungaria – 12 decembrie, ora 19:00.

Categorii: SPORT

Autor

Recent NEWS

Puteți contacta redacția site-ului de știri www.recentnews.ro pentru sugestii, ponturi, comentarii, păreri, sau drepturi la replică, la adresa office@recentnews.ro