Rochia versatilă-de zi şi de noapte, în ţinute diferite

Rochiile care pot fi purtate atât ziua, cât şi noaptea sunt foarte versatile şi nişte piese de îmbrăcăminte ce ar trebuie să se regăsească în dulapul fiecărei reprezentante a sexului frumos.

Pot fi destul de greu de găsit nişte rochii atât de funcţionale, care să poată fi purtate in ambele momente ale zilei, însă încadrarea acestora în ţinute aparte şi accesorizarea diferită a acestora poate face diferenţa în orice situaţie. Atunci când eşti în căutare de astfel de rochii, asigură-te că te vei axa pe nişte stiluri clasice şi care nu vor ieşi niciodată din modă. Uite care sunt acele rochii de zi care pot deveni oricând rochii de noapte pentru evenimente speciale.

Rochia albă şi rochia neagră  în ţinute diferite

Una dintre cele mai bune piese vestimentare pentru femei ce poate fi purtată atât pe timp de zi, cât şi pe timp de noapte şi pe care fiecare femeie ar trebui să o aibă în garderobă, este micuţa rochie albă sau micuţa rochie neagră. În timpul zilei, această rochie poate arată cuminte şi stilată, însă dacă îi vei adaugă puţin mai multă strălucire sau accesorii potrivite pentru o petrecere de tip disco, aceasta va avea alura unei vestimentaţii perfecte pentru o asemenea ocazie deosebită. Rochia albă sau rochia neagră poate fi purtată oricând pentru că este o variantă simplă şi elegantă de ţinută pentru corpul oricărei femei.

            Rochia cu imprimeu alb-negru şi rochia în nuanţe neon

Rochia ce are un imprimeu de tip alb-negru este într-adevăr foarte versatilă şi o opţiune foarte bună atât pentru evenimentele din zi, cât şi pentru evenimentele din timpul serii sau ale nopţii. Aceste piese vestimentare feminine sunt puţin mai sobre, dar elegante şi stilate în acelaşi timp. Mai mult de atât, asemenea modele şi genuri de rochii sunt destul de accesibile ca preţ şi pot fi purtate în mai multe ţinute, binenţeles în funcţie de tipul de eveniment şi de accesorizarea potrivită. În timpul zilei, o rochie cu imprimeu alb-negru se poate purta în compania unor bijuterii simple şi rafinate din aur, argint sau alte metale. Pe timp de noapte, această rochie poate fi complimentată de nişte accesorii şi bijuterii preţioase şi pline de pietre, mărgele şi străluciri speciale.

Înfrumuseţează-ţi garderoba şi ziua cu o rochie colorată. O asemenea rochie dă atât de bine pe o piele bronzată pe durata unei zile de vară, arată atât de special şi atrage atenţia pe durata unui eveniment special ca o petrecere de nuntă, un majorat sau un bal. De exemplu, o rochie drăguţă de culoare albastră este ideală a fi purtată şi ziua, şi noaptea. Poţi să îţi asortezi rochia în funcţie de momentul zilei cu nişte pantofi sau sandale drăguţe. Poţi adaugă un lănţişor cu pandativ pe timp de zi sau un colier statement pentru purtarea pe timp de noapte. De asemenea, nu uita că şi poşeta sau plicul trebuie să fie asortate în funcţie de perioada zilei în care vei purta o asemenea rochie.