Digi Life va difuza pe 30 ianuarie, un concert de renume „Robbie Williams, live în Tallin”. Canalul de televiziune al RCS&RDS le aduce telespectatorilor săi bucuria de a-şi petrece o seară în compania unuia dintre cei mai buni artisti ai planetei.

A reuşit să câştige 20 de milioane de dolari cu 9 reprezentaţii şi peste 1 milion de oameni au venit sa îl vadă. Turneul “Take the Crown” al lui Robbie Williams, s-a ţinut cu casa închisă de-a lungul Europei.

Robbie Williams, aşteptat în acest an şi în România, a cântat, pe scena din capital Estoniei, hit-uri precum “Let Me Entertain You”, “Angels”, “Millennium” si recentul “Candy”.

Evenimentul, produs pentru televiziune de BBC, a avut loc în 2013 şi a fost considerat unul dintre cele mai bune turnee ale anului.

Înainte de a-l vedea live la Bucureşti fanii lui Robbie Williams sunt invitaţi să îl privească într-un show complet, vineri, 30 ianuarie, de la ora 20.00, la Digi Life.

Digi Life este unul dintre canalele de documentare din portofoliul RCS &RDS care propune publicului o abordare modernă şi adapatatăla stilul de viaţă al momentului.

Grila de programe conţine emisiuni cu indicaţii practice, canalul oferind programe de sport, fitness, nutriţie, sănătate, alimente, călătorie şi descoperire, bricolaj, relaxare şi hobby.