Creatoarea de modă, Rita Mureșan spune sâmbătă, la emisiunea ”Refresh” de la Antena Stars că nu aleargă să se mărite din nou.

Rita Mureșan a acceptat să se destăinuie Oanei Turcu la Refresh, unde va vorbi deschis despre relația pe care o are cu fiicele sale, kilogramele pe care a ajuns să le aibă la un moment dat, dar și despre viața personală.

Nu alerg după căsătorie, trăiesc orice moment și mă bucur de el. Acum nu știu ce va fi, e normal să-ți dorești o relație frumoasă de cuplu și iubire veșnică, ar fi ideal, nu?” va spune Rita.

Cea care i-a uimit pe toți de curând cu noua ei înfățișare recunoaște că a avut la un moment dat o greutate ce pare imposibil de atins pentru un fost model.

Cred că am avut și 100 de kilograme. Mergeam la doctori și când îmi spuneau că nu am nimic mă enervau. Slavă Domnului că m-am oprit la timp și nu m-am îmbolnăvit de altele”, declară Rita.

În aceeași ediție a emisiunii, Mihai Trăistariu îi mărturisește Oanei Turcu faptul că a fost complexat o viață întreagă. „Am fost micuț de statură și plin de coșuri. Îmi spuneau Screech în liceu”, își amintește artistul, care continuă: Eu nu am punctat capitolul sexi în cariera mea. Și mi-e ciudă! Pentru că sunt ani buni pierduți în care am punctat numai glasul. Ca să punctez capitolul ăsta am venit cu selfie-urile, dar le-am șters după 10 zile că totuși mi-a fost jenă.

La ce intervenții estetice a apelat Mihai Trăistariu și cum plănuiește să își socheze fanii cu următorul videoclip, sâmbătă, de la 16:00, la „Refresh by Oana Turcu”.