Revoluţie în tenis | Premii fabuloase pentru jucătorii de tenis în circuitul RTP! Iată despre ce e vorba!

Pentru prima dată în România, jucătorii amatori de tenis de câm au parte de un circuit propriu unde câştigă premii în bani. Romanian Tenis Premium este singurul circuit din România unde toţi jucătorii primesc premii, premii în bani, trofee, puncte RTP şi promovare în mass media.

Toţi jucătorii de tenis amator din ţară, care adoră competiţia şi nu se feresc de provocări, care vor să fie în pielea idolilor din ATP şi WTA, au acum şansa de a juca la RTP, primul circuit destinat jucătorilor amatori de tenis din România, similar cu ATP şi WTA.

Pe 26 mai 2018, la Vitality Tenis Club de la Ramada Plazza Hotel, Bld. Poligrafiei Nr. 3-5, se va organiza turneul RTP 100. Toţi jucătorii primesc premii în produse de la sponsori, iar din optimi jucătorii primesc şi premii în bani. În plus, la fiecare meci se asigură arbitru de scaun, mingi Head ATP, apă, prosop, baton Lion şi o banană pentru fiecare jucător.

Taxa de participare este de 100 lei iar ultima zi de înscrieri este 21 mai, prin email la office@tenispremium.ro

RTP nu percepe taxă de membru şi nici taxă de teren, singura taxă plătită de jucător este cea de participare la turneul la care doreşte să joace. RTP este singurul circuit de tenis pentru amatori care oferă premii în bani jucătorilor.

În plus, jucătorii sunt promivaţi în mass media pe site-urile partenere ale RTP, exclusivNEWS.ro, recentNEWS.ro şi sportProfit.ro.

Pe site-ul oficial al Romanian Tenis Premium îţi poţi crea în mod dratuit profilul de jucător unde sunt introduse rezultatele la turneele la care participi plus clasamentul pentru fiecare probă de concurs, simplu masculin, simplu feminin, dublu masculin, dublu feminin şi dublu mixt.

Vino să joci la RTP şi cu siguranţă vei dori să revii şi a doua oară.

rtp 100 - 26 mai 2018