Anul începe cu o revoluţie fără precedent în România. Sătui să stea pe margine şi să privească neputincioşi la cum conduc actualii politicieni, ţara, un grup de tineri curajoşi demarează cel mai serios şi ambiţios proiect din ultimii 28 de ani.

Tinerii români curajoşi demarează campania „Fără corupţi la cârma ţării”, o revoluţie a bunului simţ prin care fac apel la implicare. Toţi românii care în ultimii şapte ani nu au fost membri în alte partide, şi care vor să nu mai fie conduşi de PSD, PNL, USR, PMP, ALDE, UDMR şi sateliţii lor, sunt chemaţi să se unească în jurul Noua Românie.

Doar dezvoltând un nou partid curat, fără traseişti politici şi infiltraţi din alte partide, lucrurile pot fi schimbate cu adevărat în ţară. Aşa românii au ce vota şi aşa putem scăpa de celealte partide. Dar ştim că acest nou partid este creat de români, din români curaţi, bine pregătiţi care nu vin să fure sau să manipuleze.

Românii sunt chemaţi să se unească în Anul Centenarului pentru a dezvolta PNR, primul şi singurul partid curat din România, pe care românii să îl susţină şi prin intermediul lui, să schimbăm ţara.

PNR are la bază meritocraţia şi transparenţa totală în factorul de decizie, cu toleranţă zero faţă de corupţi şi de cei cu probleme legale şi de moralitate. E timpul unei adevărate schimbări şi doar românii cu bun simţ şi bună creştere o pot face. E timpul ca românii să nu mai stea pe margine şi să prievească cum actualii politicieni ne distrug viitorul şi ne fac să plecăm din ţara în care ne-am născut.

Acum ai ci cum şi unde să te implici dacă îţi doreşti schimbare. Trebuie doar să vrei fără să invoci lipsa de timp sau alt pretext pentru a fugi de responsabilitate.

PNR a primit până în prezen peste 6000 de cereri de înscriere. Noua Românie are în prezent 31 de organizaţii locale, dintre care 4 sunt în Diaspora.

Noua Românie este un partid creat de către oameni tineri neafiliați politic, se adresează tuturor cetățenilor români care vor să pună umărul la modernizarea României, la construirea de instutuții credibile, la crearea de legi moderne, prin care să fie reformat statul român.

Poţi să devii membru PNR doar dacă ai minim 18 ani şi în ultimii 7 ani nu ai deţinut calitatea de simplu membru în alt partid.

Pe site-ul oficial al Noua Românie puteți citi Statul și Programul Politic, www.partidulnouaromanie.ro. Dacă eşti interesat să aderi la Noua Românie şi doreşti mai multe informaţii, îl poţi suna personal pe Sebastian Popescu, Preeşdintele PNR, la telefon: 0721059141.

Înscrie-te în Noua Românie și ia parte la adevărata schimbare a țării.   

Urmărește pe facebook activitatea Noua Românie.