Iancu Sterp, deși are doar 21 de ani face ravagii în inimile concurentelor. A pus pe jar inimile a două zărboinice. Emy Alupei a recunoscut că-l place mult, lucru observat de fanii Survivor România, însă se pare că şi Elena Ionescu, cea care a şi câştigat concursul, pare să suspine după chipeşul şi arătosul Faimos.

Emy, care a făcut o declarație șoc la testimoniale. ”A văzut Ghiță că Elena uneori se mai dă așa pe lângă Iancu, așa a perceput el situația. La un moment dat, Elena a și spus că Iancu seamănă cu un fost de al ei și de aici probabil așa a asociat treaba. Are și el filmele lui”, a comentat Emy Alupei la testimonialele Survivor România.

Deși Ghiță și Elena s-au certat întreaga competiție, Faimosul pare a se comporta ca un bărbat gelos. Elena Ionescu a intervenit și ea cu explicații.

 ”Ghiță a lăsat să se înțeleagă că eu aș avea vreo simpatie pentru Iancu. Culmea, tocmai despre el a vorbit, care, dacă m-aș fi chinuit puțin, ar fi putut fi copilul. Iancu îmi este drag aici, un băiat muncitor, un băiat cu un mare caracter, cu care nu am avut niciun fel de dispută, la fel nici cu Emi, nici cu Andrei. I-am cunoscut pe toți băieții pe parcurs și am rămas prietenă cu ei, atât”, a comentat cântăreața.

Relaţie inteezisă între Elena Ionescu şi Iancu Sterp

Raluca Munte, fostă concurentă de la Puterea dragostei, emisiune unde a fost colegă cu Iancu, a explicat de ce Elena Ionescu nu poate fi cu Iancu Sterp!

”Este încâlcită treaba în povestea asta! La Emy Alupei, se vede clar că îl place, dar în cazul artisei, nu știu ce ză zic. Eu cred că și dacă l-ar simpatiza, nu s-ar putea concretiza nimic. Elena este prea mare pentru el și, deși mai există cazuri, de relații cu diferențe de vârstă, aici, nu se pune problema. Nu o cunosc pe ea, în schimb, îl știu bine pe el, și nu s-ar angrena în așa ceva, mai ales că o iubește foarte tare pe Denisa și nu o va trăda. Nu e genul”, a comentat Raluca pentru WOWbiz.ro, la emisiunea ”Ștafeta mixtă!”.

Şi uite că s-a înşelat. Relaţia dintre Iancu şi Denisa s-a încheiat. Aşadar, acum au cale liberă să de acurs sentimentelor şi cum Elena e divorţată iar Iancu este liber după despărţirea de Denisa, orice e posibil, mai ales în dragoste şi showbiz.

Elena Ionescu, declarație șoc despre Iancu Sterp la Survivor România! ”Îmi este drag!”