Mellina, cunoscută drept Regina YouTube, a lansat în ajun de Dragobete, împreună cu Vescan, noul single intitulat ”Cutremur în inima mea”.

Cutremur în inima  Reginei YouTube chiar de Dragobete. Artista a lansat pe 23 februarie un nou single, tot în colaborare cu bunul său prieten, Vescan.

Noul single Mellina şi Vescan a fost scris de către cei doi împreună cu Dorian Oswin, în studioul Mango Records, iar lansarea oficială a avut loc pe 23 februarie, ora 20:00.

Cutremur în inima mea e o piesă foarte bună la care s-a muncit mult. Nu ne-am grăbit deloc şi am vrut să facem lucrurile ca la carte. După succesul pe care l-am avut cu “Poză de album”, nu puteam să venim decât cu un produs cel puţin la fel de bun. Eu sunt sigură că noua piesă va ajunge foarte repede în inimile oamenilor”, a declarat Mellina.

Noua piesă “Cutremur în inima mea” este o coproducţie MusicExpertCompany – Mango Records.

Mă bucur că a venit rândul piesei Cutremur în inima mea, să ajungă la urechile ascultătorilor noştri. Este o piesă diferită cu mesaj puternic la care am dat ce am avut mai bun. Cu Mellina şi echipa Mango Records lucrăm tot timpul cu plăcere şi asta cred că se vede. Peace and love”, a declarat Vescan.

Peste 20 de milioane de view-uri pe Youtube, premiul pentru cel mai puternic mesaj în 2014, ocuparea poziţiilor fruntaşe în topurile posturilor de radio mainstream, sunt doar câteva dintre performanţele atinse de piesa “Poză de album”, semnată Mellina feat. Vescan.

La doar 18 ore de la postarea pe YouTube, videoclipul ”Cutremur în inima mea”, a adunat aproximativ 76.000 de vizualizări.