Regina Angliei bea de stinge. Iată cât alcool consumă cel mai longeviv monarh din lume

Regina Angliei bea de stinge. Iată cât alcool consumă cel mai longeviv monarh din lume
loading...

Regina Elisabeta a II-a, cel mai longeviv monarh din lume, bea zilnic alcool. Nicio masă fără alcool pare să fie dictonul Reginei Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord.

Pe 21 aprilie, Regina Elisabeta a II-a, va împlini venerabila vârstă de 91 de ani. Regina se ține bine întrucât are o sănătate de invidiat.

Publicația Business Insider, citată de digisport.ro, a făcut o serie de dezvăluiri incredibile, despre cantitatea de alcool pe care Regina Marii Britanii o consumă în fiecare zi.

Conform sursei citate, înainte de fiecare masă de prânz, Elisabeta servește un pahar de gin cu Dubonnet, un vermut, garnisit cu lămâie şi gheaţă.

Apoi, în timpul prânzului, ea bea un pahar de vin. Nici seara nu lasă alcoolul. Elisabeta servește un Martini sec și încheie ziua cu o cupă de șampanie.

În cazul în care la aceste băuturi servite zilnic se adaugă şi alcoolul consumat la toate dineurile la care participă, se ajunge la un consum de 42 de unităţi de alcool pe săptămână, conform sursei citate.

Categorii: LIFE

Autor

recentNEWS.ro

Puteți contacta redacția site-ului de știri www.recentnews.ro pentru sugestii, ponturi, comentarii, păreri, sau drepturi la replică, la adresa office@recentnews.ro

Comentarii

  1. Smaranda
    Smaranda 7 martie, 2017, 19:52

    Cu titlul „bea de stinge” aţi reuşit să” treceţi graniţa” cu denaturarea realităţii ! Regina Elisabeta, nu face decât să-şi stimuleze digestia! Asta ştie orice muritor ! Ori afirmaţia autorului este complet deplasată! „Bea de stinge” înseamnă o cantitate f. mare! Se pare că nu prea cunoaşteţi semnificaţia unor expresii! Halal ziarişti!

    Reply this comment

Scrie un comentariu

<