Record la „Jocul cuvintelor cu Dan Negru” de la Kanal D. Un concurent a oferit răspunsul la două întrebări în doar o secundă!

În această seară, de la ora 22:30, o nouă ediție a quiz show-ului „Jocul cuvintelor cu Dan Negru” se pregătește să între în casele telespectatorilor pregătiți pentru un nou exercițiu pentru minte, din fața micilor ecrane.

Ediția debutează cu cinci concurenți care activează în domenii variate de activitate și pregătiți să demonstreze de la pupitru că stăpânesc tainele vocabularului limbii române.

Un asistent medical, un medic rezident, un asistent manager, un tipograf digital și un reprezentant vânzări se vor avânta în antrenamentul minții, totul pentru ca unul dintre aceștia să își adjudece marele premiu.

Inedit în această ediție este faptul că unul dintre cei cinci concurenți reușește să ofere rapid răspunsul la două întrebări, acumulând astfel 800 de lei în doar o secundă.

„Cred că este un record la <Jocul cuvintelor>, într-o secundă, 800 de lei!”, se adresează admirativ Dan Negru către concurent.

Rămâne însă de văzut cine se va descurca cel mai bine în gimnastica minții și cine va fi declarat câștigătorul ediției. Nu pierdeți astăzi, de la 22:30, o nouă ediție „Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, la Kanal D!