Amenajarea unei locuinte necesita atentie sporita la orice detaliu. Tot ceea ce tine de podele, pereti, decoratiuni sau mobilier trebuie sa reflecte un anume stil, o parte din personalitatea proprietarului, o imagine care sa fie placuta si care sa multumeasca si din punct de vedere al utilitatii.

Dotarile cele mai importante intr-o locuinta sunt reprezentate de piesele de mobilier. Aranjamentul lor denota de fiecare data un stil unic, iar aceasta originalitate nu poate fi data decat de piesele de mobilier realizate pe comanda. Atat specialistii in materie de mobilier cat si proprietarii – prin cererea ridicata – confirma faptul ca mobila la comanda reprezinta cea mai buna optiune de avut in vedere atunci cand se doreste amenajarea sau reamenajarea unei locuinte.

Avantajele oferite de mobila la comanda incep cu posibilitatea personalizarii. Indiferent ca este vorba de spatii restranse sau ample, de fiecare data piesele de mobilier realizate la comanda sunt unice. Se elimina astfel neajunsul de a regasi acelasi set de mobilier la cunostinte, rude sau prieteni. Originalitatea in stil este completata de posibilitatea personalizarii – exista situatii in care piesele de mobilier standard nu se incadreaza perfect in spatiu. Din acest motiv mobila la comanda se situeaza in topul preferintelor proprietatilor – orice spatiu ori segment din locuinta este optimizat.

Desi exista mobilier realizat in serie care arata foarte bine si pare sa defineasca exact stilul proprietarului, apare o problema uneori – cel putin in cazul mobilei de bucatarie. Se doreste integrarea sau incorporarea electrocasnicelor in piesele de mobilier – aceasta misiune devine una indeplinita prin mobila realizata pe comanda.

In amenajarea si reamenajarea locuintelor se opteaza pentru mobila la comanda si dintr-un alt motiv: optiunile sunt extrem de variate. Orice proprietar poate astfel sa aleaga dimensiunile conforme cu spatiul necesar a fi mobilat, materialul – lemn masiv, PAL, PFL, prefabricate etc., culorile – pentru ca mobila sa fie in ton cu intregul design si asa mai departe.

Mascarea micilor imperfectiuni din camere reprezinta un alt motiv pentru alegerea mobilei la comanda. Unele situatii impun lasarea unui spatiu pentru posibilitatea intervenirii la tevi si fitinguri, iar in alte cazuri se necesita mascarea plintei sau a unui perete curbat. Mobila la comanda inlatura acest neajuns prin posibilitatea de adaptare conform cu cerintele.

Atat specialistii in materie de mobila la comanda – solutie ce poate fi gasita si online: mobiclas.com – dar si proprietarii, prin preferintele variate, confirma un fapt cert: solutia perfecta pentru amenajarea sau reamenajarea oricarui spatiu o reprezinta mobilierul personalizabil si adaptabil, realizat pe comanda, in concordanta cu orice preferinte si exigente.