Recipientul cu pulverizator, este foarte asemanator cu acele flacoane care au o mica diuza in varf si le folosim in general pentru a pulveriza lichide, esente fine.

Recipientul cu pulverizator, este foarte asemanator cu acele flacoane care au o mica diuza in varf si le folosim in general pentru a pulveriza lichide, esente fine.

Odata cu raspandirea plasticului, dupa al doilea razboi mondial, necesitatile omului de rand s-au schimbat radical, viata moderna a adus noi necesitati, si dupa cum istoria a demonstrat asta in nenumarate randuri,  dupa ce apar necesitatile, apar si solutiile.

Tehnologia de functionare al flaconului cu pulverizator, a fost adaptat la un moment dat pentru alte lichide, preponderent pentru a face produsele industriei chimice sa fie mai vandabile, mai usoare de utilizat. Diferentele vin din cauza ca la produsele chimice avem nevoie de cantitati mai mari ce trebuiesc ambalate, pompate si pulverizate. In unele situatii, chiar este mai util sa se produca spuma in loc de picaturi, si tot sistemul trebuie sa fie putin mai rezistent, deoarece este expus la o utilizare mai indelungata.

Din aceste motive au aparut recipientele dotate cu pulverizatoare cu maner. Aceste manere  ergonomice ne ajuta ca sa putem utiliza recipientul un timp mai indelungat, sa pulverizam o cantitate mai mare de lichide, fara ca sa ne solicite mana in mod deosebit.

Pulverizatoarele cu maner  au diferite caracteristici, pe care va rugam sa le selectati din filtrul pe care il gasiti in stanga paginii. In oferta veti gasi pulverizatoare potrivite pentru a produce spuma,  sau pentru a pulveriza lichid. De asemenea, ele sunt disponibile in diferite forme, cu sau fara inchidere suplimentara,tip CRC,  in cazul produselor iritante, care ar putea sa reprezinte un pericol asupra copiilor.

Va invitam deci sa accesati webshopul nostru, si categoriile potrivite necesitatilor dumneavoastra , pentru ca sa alegeti solutiile cele mai potrivite produselor pentru care cautati ambalaje, direct din stocul nostru, la doar un click distanta!