Lansat pe 28 ianuarie 2015, site-ul de știri naționale și internaționale, recentNEWS.ro a fost vizitat în prima lună de existență de aproximativ 9.000 de persoane, potrivit datelor de trafic.

recentNEWS.ro este un site de știri independent, lansat la finele lunii ianuarie 2015.

În prima lună de existență, recentNEWS.ro a reușit să atragă 8891 de vizitatori unici, 11,199 de vizite și 87.674 de pagini vizualizate.

Adică o medie de 2922 de pagini vizualizate zilnic de către cei 296 de vizitatori unici.

În prima lună de existență, recentNEWS.ro a adunat 434 de like-uri în mod natural, fără a fi cumpărate.

Cea mai citită știre de pe site a fost ”Elena Udrea l-a denunțat pe Traian Băsescu la DNA”, cu 5544 de afișări.

În primele 30 de zile au fost publicate 333 de știri, adică o medie ce 11 știri, cele mai importante din țară și străinătate. Rezultatele sportive ale românilor, pe plan internațional au un loc aparte la recentNEWS.ro, având prioritate zero în publicare și promovare.

Toate aceste cifre obținute în prima lună de existență, dau încredere echipei recentNEWS.ro că în luna martie lucrurile vor evolua și mai mult și în scurt timp, media vizitatorilor va fi de circa 1000 per 24 de ore.

recentNEWS.ro îți oferă zi de zi, 24 din 24, 7 zile din 7, știrile care contează. Oră de oră, aflii de la recentNEWS.ro tot ce se întămplă important în România dar și în lume.

Zilnic reflectăm cele mai importante știri din politică, sport, muzică, teatru, film, economie, sănătate, social, show-biz și mass media.

Demarăm anchete jurnalistice de amploare pentru a dmasca coruții și abuzurile din instituțiile statului. Dar susținem și promovăm și românii talentați.

Tot ce trebuie să știi într-o zi, în materie de evenimente, știri, breaking news-uri, aflii de la recentNEWS.ro, un site de știri care te ține la curent cu știrile.