recentNEWS.ro are de azi o nouă siglă!

recentnNEWS.ro se rebrănduieşte cu o nouă siglă mai modernă, mai fresh şi mai atractivă. Graficianul Daniel Ciulin a realizat noua siglă a recentnews.ro.

La doi ani şi şapte luni de la lansare, recentNEWS.ro îşi schimbă sigla oficială. Grafica noii sigle a recentNEWS.ro este una elegantă, care păstrează aceleaşi nuanţe de mov, culoarea oficială a site-ului de ştiri. Daniel Mirel Ciulin este graficianul care a realizat noua siglă. Prima siglă a recentNEWS.ro a fost realizată de graficianul Marius Spînu.

Site-ul de știri naționale și internaționale, recentNEWS.ro a fost lansat pe 28 ianuarie 2015. În cei doi ani şi 7 luni de existenţă, recentNEWS.ro a doborât record după record în privinţa traficului de vizitatori. De la câteva sute de vizitatori în prima lună, recentNEWS.ro a ajuns să aibă şi 200,000 de vizitatori unici într-o singură lună.

recentNEWS.ro are în prezent 19.460 de like-uri la pagina oficială de facebook.

Începând cu 15 septembrie, recentNEWS.ro a devenit partenerul media oficial al RTP – Romanian Tenis Premium, circuitul de tenis de câmp destinat jucătorilor amatori.