recentNEWS.ro împlinește azi un an de la lansare. În cele 365 de zile existență, recentNEWS.ro a reușit performanțe fantastice. A reușit ca în doar un an de zile să atingă pragul de un milion de vizitatori.

Site-ul de știri naționale și internaționale, recentNEWS.ro a fost lansat pe 28 ianuarie 2015. Dacă în prima lună de existență, site-ul de știri a înregistrat doar 7567 de vizitatori unici, în luna martie, traficul s-a dublat. de la o zi la alta, vizitatorii au crescut tot mai mult, astfel că în luna noiembrie 2015 s-a înregistrat recordul de trafic: 267.630 de vizitatori unici.

Numărul foarte mare de vizitatori înregistrat de recentNEWS.ro încă din primul an de existență denotă faptul că era nevoie de un alt fel de site de știri. Care să informeze prompt românii, să-i pună la curent cu cele mai recente știri din România dar și din lume.

În primul an de existență, recentNEWS.ro a adunat 3144 de like-uri la pagina principală, în mod natural.

Echipa recentNEWS.ro mulțumește celor un milion de vizitatori unici care au ales să se informeze citind cele peste 2200 de știri redactate de ei în primul an de viață al portalului de știri.

recentNEWS.ro își propune ca în anul doi de existență să își dubleze atât numărul de vizitatori unici, cât și numărul de știri publicate. RecentNEWS.ro te informează, zi de zi, pas cu pas, pentru ca tot ce e important să ajungă la tine instant!