Ministrul Tineretului şi Sportului, Ionuţ Stroe a reacţionat după ce a apărut în chiloţi, în direct la PRO X, duminică dimineaţă. Liberalul a încercat să se „scoată” cu o minciună, tipic politicienilor. A crezut că nimeni nu se prinde de fenta liberalului.

Ionuţ Stroe a postat pe pagina sa de facebook o fotografie însoţită de un text în care spune că aşa lucrează el de acasă, în weekend, îmbrăcat sportiv în…pantaloni scurţi de sky. Numai că se să vezi, în transmisia video de la PRO X el era îmbrăcat în chiloţi şi nu în pantaloni scurţi sky aşa cum apare în fotografia postată de el pe facebook.

Duminică dimineață, acasă, ținutele sunt mai „sportive”, chiar și atunci când dau interviuri 😁#nofilter (n-am o problemă că am devenit viral și știu că toți care vor sări să critice poartă pantaloni de ski și pantofi acasă)„, a scris Ionuţ Stroe pe pagina sa de facebook.

Duminică, dimineaţă, Ionuţ Stroe a intrat LIVE la emisiunea „Ora exactă în sport” de la PRO X, moderată de Mihai Mironică. În timpul transmisiunii, camera video a arătat că Ministrul era defapt în chiloţi.