Reacţia lui Halep după ce a fost fotografiată alături de iubit, în vacanţa din Italia

Reacţia lui Halep după ce a fost fotografiată alături de iubit, în vacanţa din Italia
loading...

Simona Halep a fost surprinsă în vacanţa din Italia alături de Radu Barbu. Presa a scris despre o relaţie între campioană şi antrenorul de tenis din Piteşti.

Simona Halep a fost fotografiată de paparazzi în vacanţa dintr-o staţiune italiană, alături de Radu Barbu, un fost jucător de tenis. Halep  a reacţionat pe reţeaua de socializare Instagram într-un mod foarte inedit.

La secţiunea „Despre mine” pe contul de Instagram, Halep a menţionat că nu este implicată în nicio relaţie, punând capăt speculaţiilor conform cărora ea şi Radu Barbu ar forma un cuplu.

Cei doi sportivi au fost surprinşi în staţiunea italiană Portofino, de lângă Genova, în timp ce se plimbau pe stradă şi la o terasă. Simna Halep părea foarte destinsă şi relaxată în prezenţa lui Radu Barbu.

Halep va deschide anul la Shenzhen, acolo unde a cucerit titlul în 2015, învingând-o în finală pe Timea Bacsinszky, scor 6-2, 6-2.

Categorii: SPORT

Autor

Recent NEWS

Puteți contacta redacția site-ului de știri www.recentnews.ro pentru sugestii, ponturi, comentarii, păreri, sau drepturi la replică, la adresa office@recentnews.ro