Cu uniforme impecabile, zâmbetul pe buze și concentrați la bordul de control al avionului, Răzvan și Dani au fost piloți pentru o zi.

Cei doi prezentatori ai show-ului X Factor i-au întâmpinat pe jurații Delia, Horia Brenciu și Ștefan Bănică, însoțiți de echipele lor din show, la bordul unei aeronave, la aeroportul din Otopeni, care a fost scena unei filmări spectaculoase pentru X Factor.

De vineri, 18 decembrie, când încep la Antena 1 Galele live, competiția devine din ce în ce mai strânsă nu numai între concurenți, ci și între cei trei mentori care îi coordonează.

Pe o zi friguroasă, dar cu soare, cei trei jurați și-au luat în primire echipele pentru o filmare la aeroport.

Cei 9 talentați care intră de vineri în Galele live vor surprinde nu doar prin momentele pe care le pregătesc alături de mentorii lor, ci și prin schimbările de look de care s-au ocupat stiliștii emisiunii, dar și siguranța pe care au căpătat-o în urma experiențelor acumulate până acum.

Toți și-au luat în serios rolurile, mai ales ales că acum este momentul în care trebuie să își convingă mai mult ca niciodată mentorii că au luat deciziile corecte.

Nu a lipsit însă nici voia bună, mai ales că showman-ul Horia Brenciu și-a pus în valoare toate calitățile de entertainer desăvârșit.

Nu numai concurenții au surprins prin schimbările de look, ci și jurata Delia, care pentru această filmare și etapă a show-ului a renunțat la culoarea turcoaz a părului, în favoarea unui blond strălucitor.

La rândul lui, Ștefan Bănică a mizat pe eleganță și stil și a demonstrat că atitudinea face parte din factorul X.

Vineri, 18 decembrie, de la 20.30, încep Galele live. Celor 9 concurenți li se va alătura un al 10-lea, o apariție surpriză: favoritul celui de-al patrulea jurat, publicul, ales pe baza voturilor din Aplicația X Factor și al cărui nume va fi dezvăluit în direct la Antena 1.

delia - concurentistefan banica - concurentibrenciu - concurenti