Luni, 31 august, echipa Neatza se întoarce din vacanță și aterizează… fix la mare!  Primele ediții Neatza cu Răzvan și Dani, între 31 august și 4 septembrie, se vor desfășura la mare, în stațiunea Mamaia, pe plaja La Strada.

Cu invitați speciali, nisip, mare, soare, cafea pe plajă și multe povești strânse pe perioadă vacanței, echipa Neatza e pregătită pentru noul sezon.

 „Cum noi suntem anapoda, în loc să încheiem un sezon la mare, alegem să-l deschidem, cu programul „Neatza pentru toti”. În rest, am strâns multe lucruri de povestit, despre care o să vorbim pe 31 august, pe plajă, în Mamaia. Și, in plus, așteptăm toamna, ca să numărăm hiturile care s-au lansat în premieră la Neatza!” adaugă Răzvan Simion.

Pentru ca tot vorbesc de hituri, Razvan si Dani au fost asteptati la intoarcerea din vacanta cu o mega surpriza, un hit numai al lor.

Delia, Horia Brenciu, Lidia Buble, Randi si fostii concurenti de la X-Factor – Florin Ristei, Nadir, Ioana Anunta (Jo), Maxim si Uddi s-au strans in studio si impreuna cu Flick, cel care s-a ocupat bineinteles de versuri, Flaviu Cicirean si baietii de la Brand Emotion au compus o piesa pentru si despre „Neatza cu Razvan si Dani”, echipa care inveseleste de atata vreme diminetile telespectatorilor.

razvan si dani