Răzvan și Dani au primit cadou un hit la intoarcerea din vacanță

Luni, 31 august, echipa Neatza se întoarce din vacanță și aterizează… fix la mare!  Primele ediții Neatza cu Răzvan și Dani, între 31 august și 4 septembrie, se vor desfășura la mare, în stațiunea Mamaia, pe plaja La Strada.

Cu invitați speciali, nisip, mare, soare, cafea pe plajă și multe povești strânse pe perioadă vacanței, echipa Neatza e pregătită pentru noul sezon.

 „Cum noi suntem anapoda, în loc să încheiem un sezon la mare, alegem să-l deschidem, cu programul „Neatza pentru toti”. În rest, am strâns multe lucruri de povestit, despre care o să vorbim pe 31 august, pe plajă, în Mamaia. Și, in plus, așteptăm toamna, ca să numărăm hiturile care s-au lansat în premieră la Neatza!” adaugă Răzvan Simion.

Pentru ca tot vorbesc de hituri, Razvan si Dani au fost asteptati la intoarcerea din vacanta cu o mega surpriza, un hit numai al lor.

Delia, Horia Brenciu, Lidia Buble, Randi si fostii concurenti de la X-Factor – Florin Ristei, Nadir, Ioana Anunta (Jo), Maxim si Uddi s-au strans in studio si impreuna cu Flick, cel care s-a ocupat bineinteles de versuri, Flaviu Cicirean si baietii de la Brand Emotion au compus o piesa pentru si despre „Neatza cu Razvan si Dani”, echipa care inveseleste de atata vreme diminetile telespectatorilor.

razvan si dani