Răzvan Orlando Negru a câştigat duminică, 19 iulie, turneul de tenis RTP 250 SILVER CUP 2020, organizat la Club Sportiv Galaxy din Bucureşti.

Răzvan Orlando Negru a devenit în premier campion RTP, la doi ani de la debutul în circuitul Romanian Tenis Premium. Duminică, în primul tur, Răzvan Orlando Negru a avut Bye, iar în turul doi l-a învins pe favoritul numărul 10 al turneului, Cristian Tudose, scor 4-0, 4-0. Apoi, în optimi de finală s-a impus în trei seturi în faţa lui George Stănescu, debutant în circuitul RTP, scor 4-2, 2-4, 10-8. În sferturi de finală l-a învins în două seturi pe favoritul numărul 15 al turneului, Bogdan Iorga, iar în semifinale a trecut de Tiberiu Vasilache, scor 4-2, 4-3. În finală s-a impus cu 4-2, 4-1 în faţa lui Ciprian Iulian Morariu, favorit numărul 12 al turneului. Răzvan Orlando Negru devine astfel cel de-al 50-lea campion din istoria RTP.  Pentru această reuşită, Răzvan Orlando Negru a primit din partea RTP un premiu în valoare de 250 lei, trofeul turneului dar şi un cadou de la sponsorul oficial al RTP, Laboratorul de şosete. Răzvan Orlando a primit cutia cu şosete la festivitatea de premiere a turneului RTP 250 SILVER CUP 2020, premiul fiindu-i înmânat de Mario Stănciulescu, primul campion RTP care a primit celebra cutie cu şosete de la Laboratorul de şosete. Începând de azi, Răzvan Orlando Negru va juca la nivel Avansat adică la turnee de categorie RTP 500. Graţie acestei victorii, Răzvan Orlando Negru se califică la Turneul Campionilor RTP din luna noiembrie 2020.

Răzvan Orlando Negru devine cel de-al doilea campion RTP care va juca de azi, tenis, încălţat în celebrele şosete produse de Laboratorul de şosete.

Cutiuța „Șosetele Esențiale” include 12 PERECHI ȘOSETE LUNGI, 6 PERECHI ȘOSETE GLEZNĂ şi 6 PERECHI ȘOSETE TĂLPICI.

Iulian Ciprian Morariu, favorit numărul 12 al turneului RTP 250 SILVER CUP 2020, a reuşit performanţa carierei în circuitul RTP. După ce în turul doi a trecut de Sergiu Jivan, în optimi l-a eliminat pe Radu Năstase iar în sferturi de finală a trecut de favoritul numărul doi al turneului, Alexandru Popescu, după un meci foarte greu şi epuizant, încheiat în set decisiv. În semifinale a reuşit să-l învingă pe Daniel Goidescu iar în finală, bateriile l-au lăsat şi nu a mai avut energia necesară de a-l învinge şi pe Rărvan Orlando Negru. 200 de puncte RTP, 200 lei, trofeul finalistului turneului şi un premiu dulce de la Boromir, plus un voucher de reducere de 20 lei de la RTP, au fost recompensele pentru performanţa reuşită duminică la RTP.

35 de jucători au luat startul la turneul RTP 250 SILVER CUP 2020, unde arbitrii au fost Luchian Cincu, Mario Stănciulescu, Cristian Tudose, Sergiu Jivan, Adrian Vătăşescu, Radu Năstase şi Iulian Morariu. În timp ce Sebastian Popescu a fost Supervisor RTP şi Arbitru Principal.