Copiii talentați din România și de pretutindeni vin joi, la „Next Star” la Antena 1. În ediția de joi va cânta și Raul, un copil extrem de talentat și popular în Spania.

Copiii talentați ai românilor, și nu doar ei, vin pe 16 aprilie, de la ora 20.30, la “Next Star”, într-o nouă ediție plină de surprize.

Mihnea (13 ani) este un chitarist extrem de talentat, care a învățat să mânuiască acest instrument datorită unui joc pe calculator. Studiază chitara de la 9 ani și este un mare admirator al celebrului Steve Vai. Ce mare surpriză îi va face Dan Negru, telespectatorii Antenei 1 vor vedea joi seara, la “Next Star”.

În aceeași ediție, va veni Romina, o fetiță de 11 ani, din Oradea, care cântă muzică populară. La invitația acesteia, Pepe urcă pe scena de la “Next Star” și, acompaniat de taraf, va improviza o melodie pe ritmuri bănățene, în timp ce colegii săi, jurații, vor încinge o horă. Și tot joi seara, Denis, un băiețel de 9 ani din Zizin, județul Brașov, pasionat de actorie, îl va provoca pe Connect-R la o demonstrație de break-dance, acesta urmând a-și arăta măiestria, pe scenă, alături de tatăl copilului.

De asemenea, joi, la “Next Star”, Pepe își va întâlni idolul, pe Raul “El Balilla” un puști de 11 ani, din Cartagena, Spania, care cântă flamenco dumnezeiește. Întâlnirea cu acest copil, considerat “revelația Spaniei”, îl va emoționa peste măsură pe juratul Pepe.

Ce invitație îi va face Raul lui Pepe și cine sunt ceilalți copii care vor urca pe scena de la “Next Star”, telespectatorii Antenei 1 vor afla joi, 16 aprilie, de la ora 20.30.