Inevitabilul s-a produs, spre disperarea lui Klaus Iohannis, Sevil Shhaideh este noul prim ministru al României. Turcoaica va conduce Guvernul României în locul lui Sorin Grindeanu.

România are de azi, prim ministru femeie.  Refuzată de Iohannis, Sevil Shhaideh, cu ajutorul lui Sorin Grindeanu, devine prima femeie prim ministru din istoria României.

Sorin Grindeanu i-a delegat atribuţiile pentru perioada 18-22 ianuarie, printr-o decizie care a fost publicată şi în Monitorul Oficial.

În perioada 18-20 ianuarie, premierul Sorin Grindeanu va participa, alături de preşedintele PSD Liviu Dragnea, la ceremonia de învestire a lui Donald Trump în funcţia de preşedinte al Statelor Unite.

Administrația republicană a lui Donald Trump i-a invitat pe Liviu Dragnea, președinte PSD, și Sorin Grindeanu, premierul României, la ceremonia de inaugurare din 20 ianuarie, scrie dcnews.ro.

Grindeanu și Dragnea vor merge în SUA pentru instalarea oficială a președintelui american. Aceștia vor avea o întâlnire cu generalul Thomas Flynn care va fi numit consilier pentru securitatea națională al SUA. Flynn a fost șeful Defense Intelligence Agency. Pe lângă participarea la ceremonie, vor avea o scurtă întrevedere cu vicepreședintele Pence. Invitarea celor două personalități din România este un semnal clar că SUA respectă votul dat de români în 11 decembrie.

Liviu Dragnea, a confirmat EVZ că va pleca mâine în Statele Unite, după ce americanii l-au invitat la ceremonia de inaugurare a mandatului noului preşedinte al Statelor Unite, Donald Trump. Premierul Sorin Grindeanu va merge şi el la acelaşi eveniment, dar va pleca din ţară miercuri. Evenimentul organizat de noua administraţie americană va avea loc la Washington, în perioada 18-20 ianuarie.

Într-o intervenţie la Realitatea Tv,la începutul lui decembrie 2016, Dragnea spune că PSD are o relaţie bună cu republicanii. “PSD are o tradiţie a relaţiilor bune cu republicanii. Am intrat în NATO pe o administraţie republicană.

O revoluție poate da naștere la o Nouă Românie. Dacă tinerii își doresc cu adevărat o Nouă Românie, o pot face acum, alăturându-se proiectului Noua Românie, creat de la zero de tineri care vor să lupte pentru țara lor.

Te poți înscrie aici în Noua Românie.

Urmărește pe facebook, acțiunile Noua Românie.