Telefonul Luizei Melencu, tânăra răpită de Dincă în 14 aprilie 2019, a fost utilizat azinoapte. O colegă de clasă a Luizei Melencu susţine că telefonul acesteia a fost folosit noaptea trecută, la ora 0 şi 56 de minute.

Colega Luizei, fata dispărută din Caracal în 14 aprilie 2019, a anunţat, joi dimineaţă, familia Melencu despre faptul că în noaptea de 14/15 august 2019, la ora 0,56, a apărut o acţiune pe contul de WhatsApp al fetei.

Fata care a sesizat acest lucru a anunţat familia fetei dispărute de acum patru luni.

A sunat o prietenă a Luizei. Avea şi un cont pe WhatApp şi până acum a fost activ contul, iar de aseară, de la ora 1,00, i-a şters contul. (n. red. – bunicul se referă la faptul că la ora respectivă apare că Luiza a ieşit din acel grup) (…) Iarăşi e ceva ciudat, pentru că ei n-au găsit… Avea două cartele, una de Romtelecom, şi mai avea o cartelă de Orange, pare-mi-se. Azi-noapte, ne-au alertat nişte colege de-ale ei. Au zis, domnule, cum… Înseamnă că telefonul l-a folosit cineva, s-a folosit de el, şi începând de azi, de la ora 1.00 nu mai e activ. (…) am dat telefon procurorului de la Craiova, că ne-a lăsat cineva un telefon, şi am dat telefon acolo şi au luat legătura cu fata asta”, a declarat bunicul Luizei Melencu pentru adevarul.ro.

Expertul în IT, Mădălin Dumitru a declarat joi la Antena 3, că autorităţile puteau localiza de unde s-a conectat telefonul pe Whatsapp şi că operatorul de telefonie mobilă păstrează aceste informaţii timp de 24 de ore.

Această nouă informaţie indică faptul că telefonul Luizei este utilizat, însă nu se ştie de către cine şi de unde anume. Anchetatorii primesc astfel informaţii preţioase cu privire la locaţia unde s-ar putea afla Luiza.