Claudiu Cheșeru a dat vineri seară, în direct la TVR 1, un răspuns de maidan după partida România – Ungaria. Întrebat de reporterul TVR, Tudor Furdui, ce crede că i-a lipsit azi pentru a marca, fotbalistul a răspuns că: NU AM AVUT BULAN!!!

Claudiu Cheșeru și-a dat cu stângul în dreptul atât pe terenul de fotbal în timpul partidei Ungaria – România, cât și la microfonul TVR.

Reporterul TVR, Tudor Furdiu l-a întrebat pe Cheșeru ce crede că i-a lipsit în meci de nu a marcat. Fotbalistul a dat-o ca pe maidan spunând că: Bulanul….poate puțin bulan, poate puțină precizie. Dacă era o echipă care trebuia să câștige astă seară, clar eram noi, important e că i-am păstrat la trei puncte distanță….Da nu mai suntem pe primul loc, dar la finalul campaniei e important cine e calificat. Suntem foarte încrezători că ne vom califica, ne-am depășit adversarul…

Partida Ungaria – România, din Grupa F a preliminariilor Campionatului European din 2016, s-a încheiat cu o remiză albă, motiv de supărare pentru Răzvan Raț, căpitanul echipei naționale: Nu aș considera un rezultat echitabil scorul de astă seară. Pe final am avut mai multe șanse de a marca. 0-0 nu e un rezultat negativ, plecăm de aici cu o părere de rău că puteam face mai mult. A fost mai ușor decât ne-am așteptat. Echipa Ungariei nu e una de temut. La noi astă seară au fost multe lucruri care nu au mers. Erau lucruri care puteau  merge mai bine. E un semnal de alarmă că am pierdut șefia clasamentului. Avem un meci greu cu echipa Greciei. E o echipă care pare că e la pământ, dar e o echipă periculoasă care poate pune probleme”, a declarat Răzvan Raț.

În schimb, Anghel Iordnescu, selecționerul echipei naționale a vorbit la TVR, ca și cum s-ar fi uitat la cu totul alt meci. Antrenorul a spus că tricolorii au jucat bine dar că nu au avut prea multe ocazii la poartă: Sincer să fiu, rezultatul pare unul normal, în sensul că chiar dacă echipa națională a avut o repriză foarte bună, am controlat jocul, am avut o posesie prelungită, dar regret că am suferit la finalizare. Sunt două echipe puternice care își doresc calificarea, nu e ușor să joci în fața unei echipe cu gabarit care a jucat în fața a 20,000 de suporteri. repet, am făcut un joc bun, am jucat foarte bine tactic, am stat foarte bine în teren, regret că nu am avut mai multe ocazii pe poartă. Din punctul nostru de vedere poate că ne doream victoria, nu știu dacă suntem de locul șapte în Europa, dar suntem pe locul șapte. Nu cred că România trebuie să fie pe primul loc în Grupe, important e ca naționala să obțină calificarea. Se poate pierde calificarea. Grecia e cea mai bună echipă din grupă. Din păcate jucătorii noștri au probleme fizice, nu rezistă la efortul fizic”, a spus Anghel Iordănescu.

Pe 7 septembrie, România joacă pe Național Arena, următorul meci din preliminariile Euro 2016, cu naționala Greciei. În prezent, România ocupă locul doi în Grupa F, cu 15 puncte, Irlanda e lider cu 16 puncte, iar Ungaria pe trei cu 12 puncte.