Ramona Bădescu pregăteşte un nou album sub stricta îndrumare a producătorului muzical al lui Celine Dion. Olteanca stabilită în Italia, va lansa noul produs muzical tocmai în America de Sud.

Ramona Bădescu se pregăteşte pentru o nouă provocare profesională. Vedeta intenţionează să cucerească America de Sud, cu noul ei album la care lucrează intens în studio.

Acesta va conţine piese internaţionale de pasiune, iar înainte de a înregistra noile sale melodii, Ramona a început să ia lecţii de limba spaniolă şi are un ajutor de nădejde.

Nu pregăteşte doar noul ei album cu producătorul muzical al lui Celine Dion şi Andrea Bocelli, Humberto Gatica, ci învaţă de la acesta şi limba spaniolă, căci Humberto o corectează la pronunţie şi tehnică vocală.

Mai mult decât atât, pentru că este o perfecţionistă în tot ceea ce face, Ramona Bădescu a început să vorbească mai mult în limba spaniolă decât în italiană.

Chiar şi cu menajera din casă comunică în spaniolă şi acest lucru o ajută de minune. Noul material discografic al artistei prevede şase melodii în limba spaniolă.

Producătorului muzical al lui Celine Dion, care tocmai a terminat albumul lui Andrea Bocelli, preconizează că Ramona Bădescu va cuceri în scurt timp America de Sud.

Albumul vedetei va conţine 12 melodii pasionale de dragoste, piese internaţionale, pe care Ramona le va cânta în italiană, spaniolă, română, engleză şi limba rusă. Acestea au fost înregistrate între Los Angeles – Londra – Roma şi Bucureşti.

Ramona Bădescu şi producătorul muzical al lui Celine Dion s-au cunoscut prin intermediul compozitorului celebrei piesei “Quando, Quando”, Tony Reniş. Cei doi au colaborat de mai multe ori, discul de Crăciun al vedetei fiind înregistrat în studioul lui Humberto Gatica din Los Angeles.