Raluca şi Walter Zenga trăiesc de câţiva ani în însoritul Dubai şi au făcut o tradiţie din a petrece sărbătorile de iarnă la căldură, pe plajă. Aşa s-a întâmplat şi Crăciunul acesta.

Raluca, soţul său şi copiii au avut activităţi care mai de care mai distractive, după deschiderea cadourilor lăsate de Moş Crăciun sub bradul de pe plajă.

Cei mici s-au bucurat de întâlnirea cu cămilele şi s-au plimbat cu ele, părinţii lor imortalizând veseli momentul.

Au făcut apoi un om de “zăpadă” din nisip, pe plajă, pe care l-au “ornat” cu morcov şi boabe de strugure, şi, că în fiecare an, frumoasă Mămica Zen, Raluca a organizat o şedinţa foto pe plajă din faţă casei, alături de Samira, Walter Jr şi soţul sau, un pictorial inedit de care se va bucură alături de copii peste ani.

Micul ren poznaş, Crăiasa marii şi un om de…nisip garnisit cu morcov şi boabe de strugure! Iar eu sprijin sacul de cadouri, deh! Crăciun în Dubai 2015”, a scris Raluca Zenga pe pagina sa oficială de Facebook.

Ca în fiecare an, Moş Crăciun a fost darnic şi vesel pentru familia Zenga, doar că în loc de sanie cu zurgălăi, a venit în Dubai cu…cămila!

Zenga family 2Samira pe camilaCraciun in Dubai