Raluca și Denisa de la Bambi cântă suspendate la 15 metri deasupra scenei

Raluca și Denisa de la Bambi cântă suspendate la 15 metri deasupra scenei
loading...

Raluca și Denisa de la Bambi cântă sâmbătă, la Te cunosc de undeva, suspendate la 15 metri deasupra scenei:A fost un moment cu adrenalină maximă.

Sâmbătă, 9 mai, la “Te cunosc de undeva!”, în ediția care-i va desemna pe cei patru finaliști ai sezonului, Denisa și Raluca Tănase de la Bambi se vor transforma în fetele de la t.A.T.u și vor cânta “Nas Ne Dogonyat”.

Denisa și Raluca își vor începe momentul artistic agățate cu hamuri la 15 metri deasupra scenei.

Raluca are o mare frică de înălțime, dar a reușit cu bine să facă față acestei provocări. Momentul a fost unul cu adrenalină maximă. La 20 de minute după ce l-am încheiat, noi încă mai tremuram… A fost un rol care ne-a copleșit ca și trăire”, a declarat Denisa.

“La câte complimente am primit după această filmare, mă gândesc foarte serios să-mi tund părul precum Julia, cea pe care am imitat-o”, a continuat aceasta.

Dacă Raluca și Denisa se vor afla printre finaliștii celui de-al șaptelea sezon al show-ului, telespectatorii Antenei 1 vor afla sâmbătă, 9 mai, de la ora 20.30, numai la “Te cunosc de undeva!”.

bambi tatu

Categorii: MASS MEDIA

Autor

recentNEWS.ro

Puteți contacta redacția site-ului de știri www.recentnews.ro pentru sugestii, ponturi, comentarii, păreri, sau drepturi la replică, la adresa office@recentnews.ro

Scrie un comentariu

<