Ralflo, celebrul artist francez stabilit de cinci ani în România, îi pune la zid pe comedianții francezi care își bat joc de români. Artistul va participa la evenimentul aniversar ”Un An de Noua Românie„, proiectul fondat de tinerii români care își doresc schimbarea țării. 

Artistul se declară îndrăgostit iremediabil de România și spune că nu este normal să etichetezi în acest fel un popor. Ralflo spune că aceți comedianți nu reprezintă Franța și că țara lui nu este una rasistă la adresa românilor.

Nu sunt de acord cu atitudinea unor actori de satiră din Franța care fac mișto de România. Culmea este că cei care etichetează astfel românii, nu au venit niciodată în România. Am văzut câteva filmulețe postate pe youtube în care românii sunt ținta ironiilor și sincer vă spun că nu îmi place acest lucru, nu sunt de acord cu o astfel de atitudine. Eu personal mă simt jenat de atitudinea unor astfel de oameni din show-biz-ul francez care spun aceste lucruri despre români”, a declarat Ralflo în exclusivitate pentru exclusivNEWS.ro.

Ralflo spune că problemele care sunt în România le întâlnești peste tot în lume. Ca artist el a fost extrem de bine primit de colegii români cât și de publicul din România.

În România sunt probleme ca peste tot în lume. Este exact ca în orice țară, unde artiștii sunt artiști, unde cetățenii sunt și buni și răi. Eu nu am auzit niciodată ca un artist din Franța să fie vorbit de rău de un artist român. Sunt de cinci ani în România și mă simt ca la mine acasă. Cei care nu au habar de România și nu au fost niciodată aici, să tacă din gură. Ca în orice țară și în România sunt probleme, dar asta nu îți dă voie să faci mișto de oameni în general. Nu caut să fac scandal, eu sunt să îmi fac meseria, am fost primit cu brațele deschise de către români. Franța nu este asta, cei care critică românii sunt doar o minoritate care spun asta. Am mult prieteni care au venit aici și le-a plăcut foarte mult România și nu mai doreau să plece. Din punctul meu de vedere România este o țară bogată prin oameni, prin bucătăria extrem de diversă și prin bogățiile naturale pe care. În România sunt o grămadă de oameni foarte talentați”, a mai declarat Ralflo.

Artistul a reușit să învețe singur limba română și spune că iubește țara noastră. La meciul România – Franța a fost mai mult român, i-ar fi plăcut să câștige tricolorii.

”Eu iubesc sincer această țară, iubesc România. M-am uitat la meciul România – Franța și mi-ar fi plăcut să câștige românii. Meritau să câștige întrucât au jucat mai bine. Era o victorie importantă pentru istoria României. Miercuri am să urmăresc și partida România – Elveția. Deși am stat 15 ani în Elveția, tot cu România țin”, a mai declarat artistul francez.

Ralflo a precizat pentru exclusivNEWS.ro că se gândește serios să solicite cetățenia română ca să fie român cu acte în regulă. Și ca o dovadă în plus că iubește România, Ralflo a acceptat să suțină proiectul Noua Românie, fondat de tinerii români care vor schimbarea țării. Artistul va fi prezent sâmbătă, 18 iunie la Cinema Scala, la evenimentul aniversar ”Un An de Noua Românie”.

Artistul a lansat de curând un nou single în colaborare cu Aurelian Temișan, intitulat ”Când nu ești a mea”.