Aflat anul acesta a șaptea oară în Thailanda, Radu Vâlcan, prezentatorul emisiunii ”Temptation Island – Insula Iubirii”, ce va avea premiera pe 3 septembrie, de la ora 20:00, la Antena 1, se simte deja ca acasă de fiecare dată.

”Știu foarte bine ce se mănâncă, ce ingrediente conține un preparat, ce mirodenii locale se folosesc și îmi plac și oamenii și obiceiurile lor, cred că mai am puțin și încep să vorbesc și limba. Încă nu am prea folosit expresii locale, deoarece thailandezii vorbesc engleză, așa că din punctul acesta de vedere ne înțelegem destul de ușor de cele mai multe ori”, povestește amuzat Radu Vâlcan.

De fiecare dată, se răsfață cu mâncăruri tradiționale servite în locurile preferate de localnici. ”Mânânc destul de des tom yum, picantă, foarte picantă! În rest, încerc destul de multe, dar nu prea mănânc preparate cu porc sau pui. Dar dacă mergi într-un sat de exemplu, ei obișnuiesc să facă grătar în curte și poți să stai cu ei la masă, sunt niște oameni foarte ospitalieri”, a mai spus Radu, care în puținele momente libere pe care le are în timpul filmărilor pentru cel de-al patrulea sezon, Radu Vâlcan încearcă să exploreze noi zone din Thailanda. Una dintre micile descoperiri făcute zilele acestea au fost chiar vinurile locale. ”Am auzit spunându-se că vinul thailandez nu este bun. Nu știu ce să zic, eu am gustat un Chianti extraordinar”, a mărturisit prezentatorul emisiunii ”Insula Iubirii”, după ce a vizitat o podgorie locală.

Pentru noul sezon, Radu promite noi suprize pe care Insula le-a rezervat celor care au avut curajul să se înscrie la testul suprem de sinceritate.

“Toate sezoanele de până acum ne-au surprins diferit și vă asigur că nici acesta nu va face excepție. Oamenii au personalități diferite, reacționează diferit la situațiile cu care se confruntă. În asta constă farmecul acestui reality show. <Temptation Island – Insula Iubirii> are încă multe surprize rezervate, iar fanii emisiunii vor fi, din nou, impresionați!”, spune gazda emisiunii, Radu Vâlcan.

În cel de-al patrulea sezon ”Temptation Island – Insula iubirii”, patru cupluri care au relații de lungă durată însă nu au făcut încă marele pas își vor putea testa relația și vor afla astfel dacă cel sau cea alături de care au petrecut atâția ani este cu adevărat jumătatea lor. La finalul sezonului, fiecare cuplu va putea spune clar dacă drumul lor în viață este același sau dacă se văd nevoiți să meargă pe căi separate.

Radu Valcan Insula Iubirii (7)OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA