Aflat în Thailanda, la filmările pentru “Temptation Island – Insula iubirii”, show-ul difuzat de Antena 1 în această primăvară, Radu Vâlcan se hrăneşte cu gândaci.

Radu Vâlcan încearcă toate specialităţile gastronomice din Thailanda. După o supă tradiţională, supă tom yum, “cel mai picant lucru pe care l-am mâncat până acum”, spune Radu Vâlcan.

Gazda show-ului, a încercat şi o porţie de “gândaci”: Nu sunt tocmai un preparat după care se da în vânt, dar experienţele locului nu trebuie ratate. 

„Temptation Island – Insula iubirii” este un show care va pune la încercare Intensitatea şi veridicitatea sentimentelor care leagă patru cupluri.

Cupluri care au relaţii de lungă durată însă nu au decis încă să facă marele pas îşi vor putea testa relaţia prin intermediul acestui reality –show şi vor află astfel dacă cel/cea alături de care au petrecut atâţia ani este cu adevărat jumătatea lor.

Filmările se vor desfăşoară, în premieră pentru o producţie românească, în Thailanda, în locaţii exotice, alese pe sprânceană, iar membrii cuplurilor stau separaţi unul de celălalt pe două insule.

Ca şi când asta nu ar fi fost de ajuns, 12 persoane total necunoscute până în acel moment încearcă să seducă fiecare concurent în parte şi vor fac tot ce le stă în putinţă pentru a le testa sentimentele.

Filmările se desfăşoară în sistem de reality, participanţii fiind supravegheaţi 24 de ore din 24. La finalul show-ului, fiecare cuplu va putea spune clar dacă drumul lui în viaţă este acelaşi sau va fi nevoit să meargă pe cai separate.

Formatul “Temptation Island” s-a bucurat de mare succes în toate ţările în care a fost difuzat, fiind un show plin de tensiune, emoţie, răsturnări de situaţie, un show în care tentaţia depăşeşte imaginaţia!