Radu Tudor continuă campania de denigrare a pneumologului Flavia Groşan. Jurnalistul este foc şi pară pentru că zeci de mii de români i-au sărit în cap după ce a făcut-o nebună pe Flavia Groşan.

În urmă cu 7 ore a făcut o nouă postare pe pagina sa de facebook în care continuă atacul la adresa mediului şi chiar i-a greşit intenţionat numele, numint-o Dr. Borşan, adică o ironie de la cuvântul “borş”.

“Cand am intrebat daca se mai cere aviz psihologic sau psihiatric la medicii cu aviz de libera practica, niste nefericiti lucratori “pe net” au tritrat : “Radu Tudor o jigneste pe dr Borsan, se leaga de aspectul ei fizic”. Ce legatura o fi intre avizul psihologic si aspectul fizic, numai tristii & tristele cu pricina or stii. Dupa ce s-a pronuntat Colegiul Medicilor in mod sanctionatoriu despre doctorita cu pricina, azi vine randul psihiatrului. A carui evaluare este 100% in concordanta cu mesajul meu de ieri. Am zis psihiatru?! Pfuu, Gabriel Diaconu , opreste-te cu evaluarea la “doctorita minune”. Nu te duce si spre alte figuri ratacite invitate prin studiouri, ca nu mai sunt locuri in spitale… Hai, luati cu sanatate !“, scrie Radu Tudor pe Facebook.
Şi în loc să se potolească, jurnalistul a mai revenit în urmă cu două ore cu o nouă postare în care anunţă că el se retrage din dezbaterea pe care tot el a iscat-o, nu înainte de a runca o nouă şopârlă, urându-i doamne doctor ca audierea de la Colegiul Medicilor să se incheie amiabil. Adică sugerează că medicul ar urma să fie sancţionat.
“In 1994, cand investigam afacerea Butimanu, a lui Corneliu Vadim Tudor, eu si cativa colegi de la Evenimentul zilei am primit niste amenintari concrete sa ne oprim. Eram acreditati si la IGP, iar politistii ne-au spus ca sunt “niste exaltati, pe care-i avem in vedere”. Au mai fost multe astfel de episoade in cei 30 de ani de presa. De cateva zile, pe fondul unei presiuni psihice si emotionale vizibile, generate de stresul pandemiei, s-a ridicat un val de ura si intoleranta. Pe scurt, ca sa nu lungesc vorba : am o parere diferita fata de un doctor care a contestat public protocolul anti-COVID. Nu am nimic personal cu dansa, nu e firea mea sa fac asta. Dr Grosan are tot dreptul la opinie, ca fiecare dintre noi. Forma in care transmite fiecare ideile sale e supusa criticii publice. Firesc, intr-o democratie. Insa valul de ura, intoleranta si lipsa de ratiune este nespecific pentru mine, ca persoana si jurnalist. Drept pentru care ma retrag din aceasta dezbatere ce a degenerat, cu mentiunea ca regret daca cineva s-a simtit lezat de intrebarile mele. Nu am orgolii bolnave, o fac fara retineri. Cred ca sunt persoane care vor sa duca aceasta polemica intentionat intr-o zona a violentei si ele trebuie stopate legal. Atat cei violenti pro cat si cei contra. Subliniez ca dr Grosan are tot dreptul la pareri cu care noi putem rezona sau nu. Îi doresc sanatate si sper ca audierea ei la Colegiul Medicilor sa se incheie pe o cale cat mai amiabila cu putinta“, a mai scris Radu Tudor.