Radu Albot a intrat pentru prima dată în carieră în top 100 jucători la simplu

Radu Albot a intrat pentru prima dată în carieră în top 100 jucători la simplu
loading...

Republica Moldova stă mai bine în clasamentul mondial la tenis la simplu masculin, decât România. Radu Albot a intrat azi în top 100 jucători la nivel mondial.

Radu Albot joacă din ce în ce mai bine, atât la simplu cât şi la dublu, fapt ce i-a permis să pătrundă de azi, în top 100 mondial jucători de tenis la simplu ATP.

Este pentru prima dată când moldoveanul în vârstă de 25 de ani, născut la Chişinău, intră în top 100 la simplu, cu un total de 516 puncte ATP.

La dublu masculin, Albot e pe locul 74 cu un total de 1000 de puncte. Până acum, moldoveanul a acumulat din premii suma de 385.813 dolari.

Radu Albot deţine în palmares un singur titlu ATP, la dublu masculin, cucerit pe 3 mai 2015 la Istanbul alături de sârbul Duşan Lajovic.

În timp ce Moldova are un jucător în top 100 la simplu, România abia are doi jucători în top 200. Marius Copil se află pe locul 187 ATP iar Adrian Ungur pe 194. Victor Hănescu ocupă abia locul 212 mondial.

Categories: SPORT

About Author

Recent NEWS

Puteți contacta redacția site-ului de știri www.recentnews.ro pentru sugestii, ponturi, comentarii, păreri, sau drepturi la replică, la adresa office@recentnews.ro