Radio Impuls lansează astăzi o nouă ediţie a campaniei “Facem şcoala bine”, prin intermediul căreia echipează şcolile cu panouri fotovoltaice. Mai multe instituţii de învăţământ preuniversitar din ţară sunt înscrise de ascultătorii Radio Impuls în campania “Facem şcoala bine”, internautii şi fanii Radio Impuls având un rol important în desemnarea şcolii căştigătoare, ce va fi dotată cu panouri fotovoltaice. 

Fanii Radio Impuls împreună cu echipa radioului se implică astfel în optimizarea condiţiilor şi echiparea şcolilor care ar putea beneficia  astfel de o eficientizare a consumului de electricitate prin montarea unor panouri fotovoltaice. Radio Impuls dă startul celei de-a patra ediţii a campaniei, iar copiii şi dascălii vor fi beneficiarii acestor eforturi comune.

Ascultătorii Radio Impuls sunt invitaţi să se incrie în campania “Facem Scoala Bine” trimiţând un email la adresa scoala@radioimpuls, cu o fotografie a şcolii pe care doresc să o susţină şi o scurta descriere a respectivei instituţii de învăţământ. Patru şcoli vor intra în selecţia finală, pentru care se vor arunca în competiţie prezentatorii emisiunilor de la Radio Impuls. Mai multe despre regulamentul de participare aflaţi accesand https://www.radioimpuls.ro/regulamente/ .

Emisiunile “Dimineaţa pe Doi cu Greeg şi Cernat”, “Morning Latte”, “Uzina de Dume” şi “Bară la Bară” vor avea atribuită câte o şcoală din patru şcoli finaliste, pe care moderatorii acestora o vor reprezenta şi sustine în cadrul propriilor emisiuni.  Aşadar, Cosmin Cernat, Greeg, Alexandra Enăşoaie,  Ştefan Coroian şi Mihai Hînda vor intra in cursa si vor face totul pentru a atrage de partea lor ascultatorii, astfel încât şcoala pe care o reprezintă să fie câştigatoare.

Ascultătorii vor avea posibilitatea să  voteze cele patru şcoli, la finalul concursului, în urma voturilor primite, o şcoală urmează să beneficieze de panourile fotovoltaice oferite de partenerul campaniei, parapet.ro .