Traian Băsescu, atac dur la adresa liderului PSD, Liviu Dragnea. Fostul Președinte al României îl face panaramă pe Dragnea.

Băsescu a declarat duminică seară la România TV că Liviu Dragnea a făcut un joc pervers în ceea ce privește raportul ministrului Justiției.

”V-am spus eu că Liviu Dragnea este o panaramă! Înainte de vizita ambasadorului SUA, spunea că susține acțiunea ministrului Justiției. După vizita ambasadorului, că și aici este o simbolistică, domnul Dragnea s-a răzgândit și s-a supărat pe ministrul Justiției. E ridicol acest domn Dragnea! Poate e mai priceput la creșterea de porci de la TelDrum, la afaceri prin Brazilia, dar nu se pricepe deloc să conducă un partid de 46%. După mine, Dragnea a făcut un joc putred, exact în stilul lui. A spus: ministrul să spună ce vrea. Ministrul a spus ce a vrut și s-a supărat domnul Dragnea. Dragnea a fost un laș! Acum domnul Dragnea, sigur, nefiind el cel care oficial e responsabil a relativizat constituția. Când aud câte un avocat de ăsta care spune că e foarte bine că nu i-a revocat că nu era oportun. Când este oportun să respectăm constituția și când nu?”, a spus Traian Băsescu, la România TV.

Dragnea, susține că nu a discutat cu ministrul Justiției, Tudorel Toader, după raportul prezentat. Dragnea a explicat că o discuție pe tema Justiției va avea loc în cadrul coaliției de guvernare și el nu are de gând să-l sune pe Tudorel Toader.