Rachel Reed și Chi Pah își încearcă norocul în muzica românească cu o piesă în limba franceză, intitulată ”Perdu”.

Într-o piață muzicală în care artiștii aleg să interpreteze, în general, melodii în limba română și engleză, Rachel Reed și Chi Pah vin cu o provocare inedită, cei doi lansând piesa “Perdu” în limba franceză.

Melodia este compusă de Mircea Prusan în colaborare cu Chi Pah (Ciprian Marcu), care este cunoscut publicului larg pentru participarea la producția hitului a€œI need you more” (Crush & Alexandra Ungureanu).

“În momentul în care Ciprian și Mircea  mi-au arătat ideea melodiei, am simțit că trebuie să fac versurile în limba franceză. Nu știu dacă a fost neapărat o alegere, pur și simplu am simțit aceste versuri și totul a curs dintr-o dată, de la un vers la altul am știut cum continuă această poveste, iar la final verusrile s-au legat și a ieșit această piesă pe care o iubesc. Am mare încredere în melodie și sper să ajungă la inima ascultătorilor”, a declarat Rachel Reed.

Rachel este cunoscută publicului larg pentru piesele ei clubbing, iar această schimbare de stil va întregi experiența ei ca artist. După ce a concertat pe scene mari ale lumii, alături de artiști precum Macklemore & Ryan Lewis, Carlprit, Loreen, etc., artista continuă seria de concerte în Europa – recent întoarsă  din ultimul concert în Bruxelles.

Originar din Bacău, Chi Pah este unul din cei mai apreciați percuționiști din Europa, impresionând atât Dubaiul cât și Ciprul.

Cei doi artiști speră ca această piesă să le atingă sufletele tuturor celor ce o ascultă.